ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παίκτης της Λίβερπουλ έχει 16 κότες για κατοικίδια!

Πολλοί άνθρωποι έχουν ως κατοικίδια σκυλιά ή γάτες. Άλλοι δε, έχουν διάφορα… ασυνήθιστα ζώα και σε αυτή την κατηγορία ανήκει (και) ο μέσος της Λίβερπουλ, Τζόε Άλεν.

Ο 26χρονος χαφ μιλώντας στο αγγλικό περιοδικό «Chicken and Egg», ανέφερε πως φιλοξενεί στο σπίτι του ως κατοικίδια… 16 κότες. Μάλιστα, οι κότες αυτές συμμετείχαν σε διαφημιστικά σποτ και ο Άλεν θεώρησε πως έπρεπε να τις… σώσει από αυτά.

«Η Λάσι (σσ. η σύζυγός του) βρίσκεται πίσω από αυτή την απόφαση. Και οι δύο ενδιαφερόμαστε για την καλή διαβίωση των ζώων αλλά αυτή είχε την ιδέα να σώσει τις κότες και εγώ συμφώνησα ότι αυτό θα ήταν κάτι το εξαιρετικό», είπε αρχικά ο Άλεν, για να συνεχίσει: «Δεν μεγαλώνουμε κότες, απλά θέλαμε να τις βοηθήσουμε αφότου ολοκλήρωσαν τις… διαφημιστικές τους ζωές».

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως ο Άλεν έχει δώσει και ονόματα στις κότες του. Συγκεκριμένα, τους δύο κόκορες που έχει τους έχει ονομάσει «Μπρους και Ρόντνεϊ», ενώ τις δεκατέσσερις κότες φωνάζει ως εξής: «Μεγκ, Λεγκ, Σίλκι Στιβ, Κέιτ, Σίλκι Στιβ τζούνιορ, Γκίμπλετς, Σνόουι, Νάγκετ, Κίεφ, Ντόρα, Χόλι, Σίμερ, Σάιν, Τσικαλέτα».

To Top