ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παίρνει παίκτες στη θέση του Γέφτοβιτς ο Αστέρας…

Ο Ερυθρός Αστέρας διαμορφώνει τώρα το ρόστερ του και προσπαθεί να κάνει προσθήκες ταλαντούχων παικτών, γι’ αυτό και το μέλλον του Μίλαν Γέφτοβιτς παραμένει αβέβαιο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει που θα παίξει ποδόσφαιρο την προσεχή σεζόν ο 24χρονος εξτρέμ. Η ιστοσελίδα sportske.net έγραψε πως κατά πάσα πιθανότητα ο Γέφτοβιτς οδηγείται εν τέλει στην έξοδο από τον Αστέρα.

Η εξήγηση; Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει να εμπλουτίσει με ταλέντο την ομάδα του και νεαρούς παίκτες. Ο Ερυθρός Αστέρας θα καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Λαζάρ Ραντέλοβιτς, ενώ είναι θέμα χρόνου η απόκτηση του Καρίμ Χαφέζ. Είναι παίκτες που αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης, εκεί που αγωνίζεται και ο Γέφτοβιτς.

Εφόσον ολοκληρωθούν αυτές οι δύο κινήσεις, τα σερβικά ΜΜΕ προβλέπουν πως δεν θα υπάρχει περίπτωση να μείνει στον Αστέρα ο στόχος του Άρη, ωστόσο οι κίτρινοι δεν παίζουν πλέον μόνοι τους, διότι υπάρχει και η αυστριακή LASK Λινζ. “Η άφιξη του Χαφέζ μπορεί να ωθήσει στην έξοδο τον Μίλαν Γέφτοβιτς, για τον οποίο ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από τον Άρη και την LASK Λινζ”.

To Top