ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαντσίνι: Στην “blacklist” της Μπορντό, το… προσπαθεί η Οσέρ

Ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του Ντάνιελ Μαντσίνι από την Μπορντό, προκειμένου να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσής του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Αργεντινός (διαβάστε ΕΔΩ για την περίπτωσή του) μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με την Μπορντό μέχρι το καλοκαίρι του 2020, όμως σύμφωνα με τους Γάλλους δεν θα πάρει άλλη ευκαιρία στους “Γιρονδίνους”. Μάλιστα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, το όνομά του είναι στην “μαύρη λίστα” των αποχωρήσεων γι αυτό το καλοκαίρι.

Η Μπορντό τον έφερε στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2017, ξοδεύοντας περίπου 1.500.000 ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του από την Νιούελς Ολντ Μπόις της Αργεντινής.

Toν έδωσε δανεικό σε Τουρ και Οσέρ, καθώς κανείς από την Μπορντό δεν του εμπιστεύτηκε κάποια θέση στο ρόστερ της ομάδας, παρότι είχε γεμάτες χρονιές με τις δύο ομάδες που έπαιξε με δανεισμό στην Γαλλία.

Ο αθλητικός διευθυντής της Οσέρ, Σεντρίκ Νταουρί, έχει χαρακτηρίσει το ενδεχόμενο παραμονής του Αργεντινού στην Οσέρ πολύπλοκη υπόθεση. Έχουν εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον τους να τον κρατήσουν στην ομάδα, καθώς φέτος έπαιξε σε 36 ματς και σκόραρε τέσσερα γκολ, όντας από τους καλύτερους παίκτες.

Κι όμως παρότι άπαντες γνωρίζουν πως θα αποχωρήσει από την Μπορντό καθώς μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και δεν υπολογίζεται, δίχως να διευκρινίσου το γιατί, θεωρούν αρκετά δύσκολη την περίπτωσή του και το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Οσέρ.

 

To Top