Παίρνει ρίσκο ο Μιλίνκοβιτς για το ντέρμπι! Τι σκέφτεται και πού ποντάρει

Οι ρυθμοί ενόψει Τούμπας ανεβαίνουν για τους παίκτες του Άρη, με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να θέλει να παρατάξει μια ετοιμοπόλεμη ομάδα παίρνοντας το ρίσκο των επιλογών.

Ο Σέρβος ποντάρει σε δυο παράγοντες. Στο κίνητρο και στην διάθεση. Θέλει με άλλα λόγια ένα συμπαγές σύνολο που θα διεκδικήσει το παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ο Άρης μπορεί να μην είναι το φαβορί, κάθε άλλο. Έχει όμως δικαίωμα στη νίκη, πράγμα που θα εξαντλήσει στο έπακρο.

Οι προπονήσεις που απομένουν μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου θα δείξουν ουσιαστικά τις σκέψεις του 45χρονου προπονητή, ο οποίος προσανατολίζεται σε επιλογή έκπληξη.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παρατάξει σχηματισμό 4-3-3 με πέντε παίκτες να διεκδικούν τρεις θέσεις στο κέντρο. Χθες δοκίμασε τους Ηρακλή, Τριανταφυλλάκο στα αμυντικά χαφ.

Η επιθετική γραμμή θα αλλάξει κατά τα 2/3. Εκτός δηλαδή από τον Ουντόζτι, οι άλλες δυο θέσεις «παίζονται», σημείο που θα ρισκάρει ο Σέρβος. Ήδη χθες δοκίμασε τριάδα Ουντότζι, Μανιά, Αγγελούδη.

Στα μετόπισθεν τα κουκιά είναι μετρημένα, όπως και η διάθεση του προπονητή να αφήσει στον πάγκο ένας από τους έμπειρους του φετινού Άρη, όπως ο Πουλίδο, ρίχνοντας στη μάχη τον Κύργια. Όλα ωστόσο είναι σχετικά καθώς υπάρχουν δυο ακόμα ημέρες πριν το ντέρμπι, μεσοδιάστημα στο οποίο πάντα είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές σε ό,τι αφορά τις επιλογές.

 

To Top