Παίρνει Χάαλαντ η Μπαρτσελόνα εάν αποχωρήσει ο Μέσι

Οι μέρες περνούν με τον Λιονέλ Μέσι να μην έχει πάρει ακόμη κάποια απόφαση για το μέλλον του και τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα να ψάχνουν για τον αντικαταστάτητη του, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να είναι ο επικρατέστερος αυτη τη στιγμή.

Την οριστική απόφαση του Λιονέλ Μέσι για το αν θα μείνει ή θα φύγει από την ομάδα της Βαρκελώνης περιμένουν όλοι στην Μπαρτσελόνα. Σε περίπτωση που ο Αργεντινός αστέρας αποφασίσει να αποχωρήσει, τότε οι άνθρωποι της ομάδας θα κληθούν να βροΥν τον αντικαταστάτη του.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της «As» όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Λιονέλ Μέσι θα είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με την προσπάθεια απόκτησης του Νορβηγού επιθετικού από τους μπλαουγκράνα να εξαρτάται από την απόφαση που θα πάρει ο Μέσι.

Εάν ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα αποφασίσει να αποχωρήσει, τότε οι άνθρωποι της ομάδας αναμένεται να καταβάλλουν στη Ντόρτμουντ το ποσό των 180 εκατομμυρίων ευρώ, έτσι ώστε να εντάξουν τον νεαρό Νορβηγό επιθετικό στο δυναμικό της.

Τέλος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Τζοάν Λαπόρτα αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Κούμαν έτσι ώστε να συζητήσουν το θέμα του Λιονέλ Μέσι και να δουν πως θα κινηθούν σε περίπτωση που ο Αργεντινός αποχωρήσει από την ομάδα της Βαρκελώνης.

To Top