Παίρνει 1.200 εισιτήρια, ένα “πέταλο” στην Ξάνθη! Με… ορθάνοιχτα μάτια όσοι βρεθούν στα Πηγάδια

Επικυρώθηκε ο αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρει η ΠΑΕ Άρης για τον αγώνα στα Πηγάδια. Οι κίτρινοι θα πάρουν  τελικά 1200 εισιτήρια και θα φιλοξενηθούν στη θύρα που διαθέτει πάντα η ακριτική ομάδα  στους φιλοξενούμενους οπαδούς, στο “πέταλο”.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, προέκυψε, πάντως, διαφωνία για τον τρόπο που θα δοθούν τα χρήματα στη Ξάνθη, καθώς η διοίκηση της θρακικής ομάδας θέλει να λάβει προκαταβολικά τα περίπου 30.000 ευρώ που αντιστοιχούν στο κόστος των εισιτήριων, αλλά υπάρχει γενικά καλή διάθεση να βρεθεί η “χρυσή τομή”.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι δεν θα ανοίξουν εκδοτήρια και ότι απαγορεύεται να πλησιάσει κάποιος στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Αυτό που τονίζεται και είναι αυτονόητο ότι οι φίλοι του Άρη που θα βρεθούν στα Πηγάδια θα πρέπει να έχουν ορθάνοιχτα τα μάτια τους και να ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν προκλήσεις, μετά τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα.

Ο κόσμος του Άρη έχει αποδείξει σε όλα τα γήπεδα της χώρας, ότι είναι πολύ ψηλά σε οπαδική συμπεριφορά και αναμένεται σε ένα παιχνίδι ακόμη να επειδείξει ιδιαίτερη προσοχή.

To Top