Παγετός στο κρατικό! Προπόνηση με κασκόλ και ισοθερμικά, γιατί το… πετρέλαιο αγνοείται!

Παγετός στο κρατικό της Πυλαίας που χρησιμοποιεί ως έδρα ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ. Λόγω περιορισμένου… πετρελαίου η προπόνηση έγινε με κασκόλ και ισοθερμικά.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το ρεπορτάζ του sport24.gr αναφέρει: “Ο ΠΑΟΚ άρχισε την αντίστροφη μέτρηση για να υποδεχθεί την Χάποελ Χολόν (8/1, 19:30), καθώς οι ασπρόμαυροι την Δευτέρα (7/1) προπονήθηκαν για τελευταία φορά πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Η προετοιμασία του Δικεφάλου πάντως δεν ολοκληρώθηκε υπό τις καλύτερες συνθήκες.

Δεν αναφερόμαστε μόνο στην περίπτωση του Λίνου Χρυσικόπουλου, ο  οποίος ακολούθησε μέρος του προγράμματος του ΠΑΟΚ και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αλλά και στο γεγονός πως η τελευταία προπόνηση του  Δικεφάλου πραγματοποιήθηκε σε συνθήκες ανοιχτού γηπέδου.

Η θερμοκρασία στην PAOK Sports Arena ήταν χαμηλή λόγω… περιορισμένου πετρελαίου και οι παίκτες του Δικεφάλου για να “νικήσουν” το κρύο, όπως μπορείτε να δείτε στο video και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, επιστράτευσαν από ισοθερμικά ρούχα μέχρι και κασκόλ”.

To Top