Παγκόσμιο Κύπελλο: Τεράστια πρόστιμα στους οπαδούς που δεν θα φορούν μπλούζες!

Μια σειρά από περιορισμούς, «παραλογισμούς» και περίεργους νόμους θα εφαρμόσει και στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο η κυβέρνηση του Κατάρ.

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες, ολοένα και περισσότερες απαγορεύσεις γίνονται γνωστές. Μία από αυτές αφορά τους οπαδούς που θα πάνε στη χώρα για να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση, αλλά δεν θα φοράνε μπλούζες στους δρόμους. Αυτό απαγορεύεται διά… ροπάλου και όσοι το κάνουν, τότε θα τιμωρούνται με πολύ υψηλά πρόστιμα. Λιγότερο κρέας, καλύτερα για όλους _ Greenpeace

Mάλιστα, θεωρείται αρκετά πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο, δηλαδή οι οπαδοί να βρίσκονται στους δρόμους χωρίς να φοράνε τις μπλούζες τους, αφού ακόμη και τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 21 ως 26 βαθμούς κελσίου.

Η FIFA προειδοποίησε, επίσης, τους φιλάθλους ότι οι ώμοι πρέπει να καλύπτονται δημόσια στη συντηρητική μουσουλμανική χώρα. Παράλληλα, δεν επιτρέπεται η αφαίρεση φανελών εντός οποιουδήποτε γηπέδου.

«Οι επισκέπτες αναμένεται να καλύπτουν τους ώμους και τα γόνατά τους όταν επισκέπτονται δημόσιους χώρους όπως μουσεία και άλλα κυβερνητικά κτίρια. Τα μαγιό επιτρέπονται στις παραλίες και στις πισίνες των ξενοδοχείων. Οι φίλαθλοι που παρακολουθούν αγώνες θα πρέπει να σημειώσουν ότι δεν επιτρέπεται η αφαίρεση των φανελών στο γήπεδο», αναφέρεται σχετικά.

To Top