Παγκόσμιο Συλλόγων: Πρόκριση στα πέναλτι η Αλ Αΐν, γκολάρα ο Μπεργκ (videos)

Συναρπαστικό ματς διεξήχθη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το πρώτο χρονικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2018. Η Αλ Αΐν επέστρεψε από το 0-3, έστειλε το ματς στην παράταση (3-3 η κανονική διάρκεια) και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (4-3). Ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, το γκολ της ισοφάρισης, ύστερα έχασε πέναλτι.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η Ουέλινγκτον άνοιξε το σκορ στο “Χαζά μπιν Ζαγέντ” με τον Μπαρσία, μόλις έντεκα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης. Πριν προλάβει να συνέλθει από το σοκ η Αλ Αΐν, οι Νεοζηλανδοί διεύρυναν το προβάδισμά τους.

Ο Κλάπτσαμ στο 15ο λεπτό έκανε το 0-2, ενώ ο Ίλιτς στο 44ο – με τους γηπεδούχους να πελαγοδρομούν – έκανε το 0-3. Κι ενώ η Ουέλινγκτον ετοιμαζόταν για τον προημιτελικό με την Εσπεράνς της Τυνησίας, η ομάδα από τα ΗΑΕ δεν είχε “πει” την τελευταία της λέξη.

Ο Σιοτάνι μείωσε μετά από ένα λεπτό (45′), ενώ ο Ντουμπιά έκανε το 2-3 τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ζντράβκο Μάμιτς πέρασε τον Μάρκους Μπεργκ στο 75ο λεπτό και στο 85ο ισοφάρισε με εκπληκτικό σουτ σε 3-3 κι έστειλε το ματς στην παράταση.

ΑΛ ΑΪΝ: Μπιλάλ Σαΐντ, Μοχάμαντ Αχμάντ, Αμχέντ, Σαλέμ (38′ Μοχάμεντ), Σιοτάνι, Ελ Σαχάτ, Μπαρμάν (118′ Αμπουντάν αλ Ζάμπερι), Ντουμπιά (63′ Ντιακί) Κάιο, Μαρούφ (78′ Μπεργκ), Αμπντουλραχμάν.

ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ: Μπάλαϊ, Κάμερον (57′ Μόλοϊ – 120′ Άλεϊ), Γκάλεϊ, Χίλιαρ, Σχρίβερς, Σινκλέρ (80′ Κίκολι), Μπάρσια, Ίλιτς, Γουότσον, Μπέβιν, Κλάπτσαμ (74′ Χάιλεμαριαμ)

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Εσπεράνς – Αλ Αΐν – 15/12

Κασίμα Άντλερς – Γουαδαλαχάρα – 15/12

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Ρίβερ Πλέιτ – (νικητής Εσπεράνς – Αΐν) – 18/12

Ρεάλ Μαδρίτης (νικητής Κασίμα Άντλερς – Γουαδαλαχάρα) – 18/12

To Top