ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

ΠΑΕ Αρης:”Κακοήθης προσπάθεια αγνώστων να δυναμιτίσουν περαιτέρω το ελληνικό ποδόσφαιρο”

Η ΠΑΕ Άρης με επίσημη ανακοίνωση της πήρε θέση σε όσα έχουν διαδραματιστεί από τη Δευτέρα (4/9) το μεσημέρι, τη συνέντευξη του Θοδωρή Καρυπίδη και την καταγγελία για απειλητικό τηλεφώνημα που τον οδήγησε στον εισαγγελέα την Τρίτη (5/9) το πρωί.

Σε αυτή αρχικά αναφέρει ένα μίνι – χρονικό των όσων έγιναν τη Δευτέρα και τη συνέχεια σημειώνει πως το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί κακοήθη προσπάθεια αγνώστων να δυναμιτίσουν περαιτέρω το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Χτες, 4 Σεπτεμβρίου 2023, μετά από συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Yellow Radio 101.7, ο Θόδωρος Καρυπίδης δέχθηκε ανώνυμο τηλεφώνημα με απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του. Έγιναν αμέσως οι δέουσες κινήσεις προς τις αρχές.

Με την βεβαιότητα ότι το εν λόγω περιστατικό είναι προϊόν κακοήθους προσπάθειας αγνώστων να δυναμιτίσουν περαιτέρω το ελληνικό ποδόσφαιρο, για μία ακόμα φορά ξεκαθαρίζουμε ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έδινε και δίνει σκληρό αγώνα σε όλα τα επίπεδα για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, για την εξάλειψη όλων των παραγόντων που πυροδοτούν την οπαδική βία και την πολιτισμένη συνεργασία μεταξύ των παραγόντων και των φορέων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τέτοια περιστατικά από όπου και αν προέρχονται, όποια είναι τα κίνητρα όσων τα προκαλούν, δεν θα επηρεάσουν στο ελάχιστο την υπεύθυνη σοβαρή και φίλαθλη πολιτική της ΠΑΕ ΑΡΗΣ”.

To Top