ΠΑΕ και κόσμος συμφώνησαν σε ένα: Πάνω απ’ όλα ο Άρης

Περιφρούρηση, καθαρό μυαλό, ανοιχτά μάτια για να μην υπάρξει το παραμικρό, ακόμη και η προβοκάτσια, στήριξη προς την ομάδα με γνώμονα το καλό του Άρη. Αυτό ήταν το νόημα των όσων είπαν διοίκηση και οργανωμένοι στη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στην προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στην ΠΑΕ Άρης και τους οργανωμένους οπαδούς ενόψει του αγώνα της Κυριακής, επιβεβαιώθηκε η ανάγκη να μπει πάνω από όλα ο Άρης και αποφασίστηκε να πάρουν τα… μέτρα όλοι τους: ομάδες περιφρούρησης από τους οργανωμένους οπαδούς, ομάδα ασφάλειας του γηπέδου με ενισχυμένη δύναμη.

Στόχος να αποφευχθούν τα προβλήματα αλλά και τυχόν… προβοκάτσια στο παιχνίδι της Κυριακής δημιουργώντας προβλήματα και βλάπτοντας την ομάδα.

Φυσικά, δεν τέθηκε καν θέμα για το αυτονόητο: τη στήριξη προς την ομάδα και τη συμπαράσταση με το μοναδικό τρόπο που γνωρίζουν μόνο οι φίλαθλοι του Άρη. Αυτά δεν χρειάζονται… συσκέψεις για συναντήσεις για να ειπωθούν.

Διοίκηση και οργανωμένοι αφού επανέλαβαν την ανάγκη περιφρούρησης της ομάδας με ανοιχτές… κεραίες υπογράμμισαν ότι και στα ντέρμπι που ακολουθούν με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό εντός έδρας, επιβάλλεται ανάλογη συμπεριφορά.

To Top