Οι παίδες να δείξουν τον δρόμο για το ντέρμπι…

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη των εφήβων επί του ΠΑΟΚ και η παιδική ομάδα του Άρη αντιμετωπίζει αύριο (14.00) τον Δικέφαλο στο Αλεξάνδρειο με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι παίκτες του Γιώργου Κυριαζή θέλουν να ντουμπλάρουν τα ροζ φύλλα αγώνα επί του «αιωνίου» αντιπάλου και να φτάσουν στην δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Μαντουλίδη.

Όπως σε όλα τα παιχνίδια ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ έτσι και σε αυτό υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες. Σε αυτό συμφωνεί και ο νεαρός τεχνικός της ομάδας ο οποίος μίλησε στο PRESSARIS για την αυριανή αναμέτρηση και τα «κλειδιά» που θα δώσουν στους κίτρινους τη νίκη: «Όλα τα παιχνίδια ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα έχουν ιδιαιτερότητες. Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη. Αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ πριν από λίγες ημέρες στο εφηβικό και ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στο παιδικό. Είναι δυνατή ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να κερδίσουμε. Συγκέντρωση και πάθος. Αυτά πιστεύω θα είναι τα «κλειδιά» της νίκης. Πρέπει από το πρώτο λεπτό να μπούμε δυνατά και με συγκέντρωση. Την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον Μαντουλίδη δείξαμε αυτά τα στοιχεία και για 37 λεπτά διεκδικούσαμε τη νίκη. Δουλέψαμε πολύ μέσα σε αυτό το διάστημα και πιστεύω ότι κόντρα στον ΠΑΟΚ κάποια λάθη που μας στέρησαν τη νίκη την προηγούμενη εβδομάδα δεν θα επαναληφθούν”.

Ο Γιώργος Κυριαζής δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Δημήτρη Ντινάκη ενώ η συμμετοχή του Θωμά Σιδηροηλία θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Μανιός, Χριστοφορίδης. Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου τα Αστέρια αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Αναγέννηση Ρυσίου και ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς υποδέχεται τον Μαντουλίδη.

To Top