Ταπούτος: “Προέχει να δέσουμε σαν ομάδα”

Ο Χρήστος Ταπούτος έκανε δηλώσεις στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας για άλλη μια φορά πως ο Άρης χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης…

Ο αρχηγός του Άρη δήλωσε πως “έχουμε
αναμφισβήτητα μια δύσκολη πρεμιέρα, καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο και μάλιστα εκτός έδρας. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο, όμως παρόλα αυτά θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό μέσα στο παρκέ, όπως θα κάνουμε άλλωστε σε κάθε αγώνα” και πρόσθεσε πως “προετοιμαστήκαμε καλά και αυτό που προέχει σε πρώτη φάση είναι να «δέσουμε» ως ομάδα, καθότι στο ρόστερ έχουν προστεθεί πολλά νέα παιδιά και χρειαζόμαστε χρόνο μέχρι να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Από εκεί και πέρα, στόχος μας είναι να τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο και να τιμάμε την φανέλα που φοράμε”.

Αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό είπε ότι “πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και για εμάς είναι μια καλή ευκαιρία να τσεκάρουμε τις δυνατότητες μας απέναντι τους. Οι αντίπαλοι μας διαθέτουν πλήρες ρόστερ, όμως εμείς θα μπούμε στο γήπεδο χωρίς άγχος και θα παλέψουμε σκληρά”.

To Top