Παιχνίδια με τη «φωτιά» σε αναμονή του Χατζηνικολάου

Σε περίπου 48 ώρες ο Άρης αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό σε ένα εξόχως κρίσιμο παιχνίδι. Την ίδια ώρα κι ενώ ο Άρης περιμένει την απάντηση του Γιάννη Χατζηνικολάου, είναι φανερό ότι οι άνθρωποι των κίτρινων παίζουν με τη «φωτιά», καθιστώντας την ομάδα σε μια διαδικασία, όπου ακροβατεί σε οριακές καταστάσεις!

Οι φήμες έχουν ουσιαστικά επιβεβαιωθεί αναφορικά με τον προπονητή που οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να δουν στην άκρη του κιτρινόμαυρου πάγκου. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Χατζηνικολάου. Με τον νυν τεχνικό του Ηρακλή, έγιναν δύο επαφές, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο Σερραίος δεν έκλεισε την πόρτα στον Άρη, τα αισθήματα προς τον οποίο δεν έπαψε να τρέφει.

Από τη μια θέλει να καθίσει στον πάγκο των κίτρινων, από την άλλη είναι στον πάγκο του Ηρακλή, με τον οποίο ποτέ δεν δέθηκε ούτε ο ίδιος, ούτε η ομάδα, αλλά και ο κόσμος της. Αυτό είναι δεδομένο.

Οι διοικούντες του Αρη αποφάσισαν να αφήσουν την ομάδα μια μέρα ακόμη ακυβέρνητη, παίζοντας με τη φωτιά. Επιμένουν και είναι αποφασισμένοι να τον περιμένουν, με στόχο να τον έχουν στον πάγκο την Κυριακή, κόντρα στον Λεβαδειακό. Είναι ξεκάθαρο. Ο Αρης θέλει Χατζηνικολάου, τον εμπιστεύεται και ευελπιστεί σε θετικές εξελίξεις από σήμερα.

Από κει και πέρα, τα ονόματα των Άκη Μάντζιου, αλλά και εκείνο του Γιώργου Φοιρού είναι στο τραπέζι. Το ενδεχόμενο να κοουτσάρουν την ομάδα την Κυριακή οι γυμναστές Θόδωρος Κάντας και Νίκος Βλάχος, δεν θα πρέπει ν’ αποκλειστεί εντελώς.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος του Άρη παρακολουθεί με αγωνία, αλλά και αρκετή δυσπιστία τις εξελίξεις. Ο χρόνος έχει εξαντληθεί. Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί αυτήν τη στιγμή ότι οι κινήσεις που γίνονται δεν θα έχουν αίσιο τέλος για την ομάδα… Όλοι θέλουν τη σωτηρία της. Κάθε άλλο σενάριο είναι απαγορευμένο!

 

 

To Top