Παιχνίδι με τα γκολ σε Ελλάδα και Αγγλία

Κλασικό πρόγραμμα Παρασκευής το αποψινό, με πλούσιο ποδοσφαιρικό (και όχι μόνο) πρόγραμμα. Θα σταθούμε στοιχηματικά στο ματς του Εργοτέλη κόντρα στον Απόλλων Λάρισας, ενώ από τα βραδινά ξεχωρίζουμε κάτι στο Γουλβς – Λέστερ. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

 

Εργοτέλης – Απόλλων Λάρισας

Ηττήθηκε δίχως να αντιδράσει στην Άρτα από τον Καραϊσκάκη, με το 3-0 να κρίνεται δίκαιο. Είχε πάντως ένα δοκάρι (μόλις βρέθηκε πίσω στο σκορ), όμως το 2-0 ήρθε σε κομβικό σημείο (προτού τελειώσει το ημίχρονο) και κάπου εκεί τα πράγματα τελείωσαν. Πισωγύρισμα αν μη τι άλλο η εμφάνιση, καθώς ακόμη και στις ήττες από Απόλλωνα σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ανταγωνιστικός. Δεν έχει πλέον περιθώρια για άλλη γκέλα, την ώρα που ο Απόλλων δεν κέρδισε για 2η συνεχόμενη αγωνισική, αλλά κατάφερε τουλάχιστον να αποφύγει την ήττα απέναντι στον Λεβαδειακό (1-1). «Άγγιξε» την ανατροπή στο φινάλε, ο κόουτς Άριαν Μπελά όμως δήλωσε πως το αποψινό αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά αναφορικά με τους φετινούς στόχους της ομάδας.

 

Το κλασσικό «εξάποντο» το αποψινό. Παρένθεση η περασμένη εμφάνιση του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα, όμως θα πάμε με τα γκολ και το Over 2,5, σημείο που έχουν έφεση αμφότερες οι ομάδες.

 

 

Γουλβς – Λέστερ

Δίχως να είναι καλό το παιχνίδι, κατάφερε να πάρει έναν βαθμό απέναντι στην Γιουνάιτεντ (0-0), σε ένα ματς όπου έκανε ντεμπούτο ο Ντανιέλ Ποντένσε (πρόσφατο απόκτημα από τον Ολυμπιακό). Η παρουσία των «λύκων» μέχρι στιγμής κρίνεται ικανοποιητική, αφού η ομάδα τα πηγαίνει καλά τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Ο Ποντένσε μάλλον ξεκινάει και πάλι από τον πάγκο, με τον μεσοεπιθετικό Τραορέ (24/2) να δηλώνει τελικά «ετοιμοπόλεμος». H Λέστερ από την άλλη, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός με την Τσέλσι, σε ένα χορταστικό παιχνίδι. Η ομάδα του Ρότζερς παραμένει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και ο στόχος της εξασφάλισης ενός εισιτηρίου για το ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ φαντάζει εφικτός. Πλήγμα πάντως με την απουσία του μέσου Εντίντι (21/2), ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο μπακ Μπένετ (αγωνίζεται ως δανεικός από την Γουλβς).

 

Αναμέτρηση δίχως ξεκάθαρο φαβορί, μεταξύ όμως δυο ομάδων που τα πηγαίνουν καλά στο πρωτάθλημα. Ρίσκο με το «Χ» και πιο συντηρητικά στα «2-3 γκολ».

 

Ενημερώσου από το Bet-hoven.net για όλες τις pamestoixima προσφορες!

To Top