ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Παιχνίδι” υπομονής… Πάντα στο μυαλό του Άρη οι ανανεώσεις με Μπερτόγλιο, Σούντγκρεν, Τζέγκο

“Παιχνίδι” υπομονής μοιάζει το θέμα των επεκτάσεων της συνεργασίας με τρεις από τους βασικούς παίκτες της ομάδας… Πάντα στο μυαλό του Άρη είναι οι ανανεώσεις με Μπερτόγλιο, Σούντγκρεν, Τζέγκο, αλλά αυτό όπως φαίνεται χρειάζεται την… υπομονή του.

Πλην της επέκτασης της συνεργασίας με τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ο Άρης δεν βρήκε σημείο επαφής με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους κατέθεσε προτάσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Τόσο ο Φακούντο Μπερτόγλιο, όσο και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ζήτησαν αρκετά περισσότερα χρήματα σε σχέση με τα τωρινά συμβόλαιά τους. Είναι σε μια ηλικία που θα επιδιώξουν ένα καλό “τελευταίο” συμβόλαιο

Αν δεν ρίξουν τις απαιτήσεις τους κι αυτό είναι κάτι που έχει να κάνει με τη ζήτηση στην ποδοσφαιρική αγορά, ο Άρης πολύ δύσκολα θα ικανοποιήσει τις αυξημένες απαιτήσεις τους.

Ο Τζέιμς Τζέγκο έχει τις υποχρεώσεις με την Εθνική Αυστραλίας και την ενδεχόμενη συμμετοχή της στο Μουντιάλ, οπότε θεωρείται μια κάπως διαφορετική περίπτωση.

Και οι τρεις πάντως είναι επαγγελματίες, ο Άρης περιμένει να το σεβαστούν αυτό, κι ας μην ξεχνάμε ότι και οι τρεις πήραν πολλούς “πόντους” μέσα από την συμμετοχή τους με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Με αυτά τα δεδομένα, το θέμα των ανανεώσεων θα περάσει από αρκετά κύματα. Είναι όπως προείπαμε ένα “παιχνίδι” υπομονής που θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέχρι την Άνοιξη.

To Top