ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο “κάδρο” η λύση της συνεργασίας με τον Μήτρογλου

Μήτρογλου, Ντουάρτε και Χαΐροβιτς αποκτήθηκαν σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα από τον Άρη, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να πείσουν με την απόδοσή τους. 

Οι διοικούντες του Άρη καλούνται να βρουν λύση για να τους αποδεσμεύσουν. Μήτρογλου και Ντουάρτε βρίσκονται στην κατηγορία όπου τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και στις τάξεις της ομάδας θα γίνει προσπάθεια ώστε να λύσει από τώρα τη συνεργασία τους ώστε να γλιτώσει κάποια χρήματα.

Ήδη τις επόμενες μέρες, αναμένεται να γίνει μια ακόμη συζήτηση με τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Ιανουάριο του 2021 και επί της ουσίας δεν πρόσφερε το παραμικρό. Η διαδικασία είχε ξαναγίνει το καλοκαίρι κι αναμένεται να επαναληφθεί. O Άρης είναι ξεκάθαρος: άμεση αποπληρωμή ενός ποσού από το συμβόλαιό του και τις οφειλές και διακανονισμό το υπόλοιπο της αποζημίωσης για τη λύση της συνεργασίας.

Όμως είναι φανερό ότι η αποστολή του Άρη δεν είναι εύκολη, αφού όλες τις προηγούμενες φορές ο 33χρονος επιθετικός δεν έχει δείξει διάθεση για συνεργασία, όμως θα ενταθεί η προσπάθεια, ώστε να καταφέρει να απαλλαγεί ο σύλλογος από ένα υψηλό συμβόλαιο χωρίς καμία αγωνιστική ανταποδοτικότητα.

To Top