ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λόπεθ και Μάνος μπροστά στην πρόκληση των ευκαιριών

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα είναι εκτός Άρη σχεδόν για όλο τον Ιανουάριο, ο Άρης έχει πάντα ανοιχτές τις κεραίες για επιθετικό, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα αποκτηθεί και πότε, οπότε ο κλήρος πέφτει στους… γενναίους.

Κριστιάν Λόπεθ και Δημήτρης Μάνος, το δίδυμο των επιθετικών που ξεκίνησε την περσινή σεζόν και πέρασε σε δεύτερη μοίρα για διάφορους και ήδη γνωστούς λόγους, ετοιμάζεται να περάσει στην πρώτη γραμμή, μπροστά στην πρόκληση των ευκαιριών.

ΛΟΠΕΘ: O Ισπανός προέρχεται από τον σοβαρότατο τραυματισμό του, από τη συμμετοχή του ως δανεικού στην Καρταχένα. Ξέρει και ο ίδιος ότι είναι οι μήνες και της δικής του κρίσης, μια και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ με τον Άρη πέρσι κόντρα στην Λαμία στις 11/9/2020. Πέρσι αγωνίστηκε με τους κιτρινόμαυρους σε 19 παιχνίδια. Φέτος έχει τέσσερις συμμετοχές, με μόλις 41 λεπτά. Ο Άκης Μάντζιος έχει συζητήσει αρκετά με τον Λόπεθ, τόσο για να τον ανεβάζει ψυχολογικά, όσο και για να συνειδητοποιήσει πως θα βρεθεί μπροστά σε αρκετές ευκαιρίες.

ΜΑΝΟΣ: Σε ότι αφορά τον Δημήτρη Μάνο, πέρσι είχε 40 συμμετοχές με 8 γκολ και έξι ασίστ. Φέτος αγωνίστηκε μεν σε 14 ματς, με ένα γκολ, στην μοναδική συμμετοχή που ήταν βασικός κόντρα στην Αστάνα, παίζοντας και τα 120 λεπτά της συνάντησης. Στα υπόλοιπα 13 παιχνίδια μπήκε ως αλλαγή και μάλιστα ελάχιστα λεπτά. Κι ο ίδιος γνωρίζει ότι θα έρθουν μέσα στον Ιανουάριο οι ευκαιρίες και καλείται να ανταποκριθεί στον ρόλο που θα του αναθέσει ο Άκης Μάντζιος.

To Top