Παλεύει για Μπαγί η Ρόμα

Η Ρόμα έχει στο στόχαστρό της τον Έρικ Μπαγί και περιμένει τη συνάντηση που θα έχει ο παίκτης με τον Τεν Χαχ για να ετοιμάσει την κίνησή της.

Η ενίσχυση για την Ρόμα δεν σταματά με τον Μουρίνιο να έχει επικεντρωθεί στην άμυνα της ομάδας και για αυτό το λόγο έχει στο στόχαστρό του έναν παίκτη που ξέρει καλά.

Ο λόγος για τον Έρικ Μπαγί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός από την Ακτή Ελεφαντοστού θα έχει ραντεβού με τον Τεν Χαχ για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

Το πιθανότερο είναι ο κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να του πει ότι δεν υπολογίζεται με τον Μπαγί σε αυτό το ενδεχόμενο να ζητά την αποχώρησή του από την ομάδα.

Εκεί θα μπει στην εξίσωση η Ρόμα η οποία θέλει να πάρει τον παίκτη. Ο Μπαγί άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ και το καλοκαίρι του 2015 μετακόμισε στην Βιγιαρεάλ.

Το επόμενο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλήρωσε 38 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Έκτοτε έχει μετρήσει 113 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ στο διάστημα της παρουσίας του στην Αγγλία.

To Top