Παρουσίασε τον Έρικσεν η Γιουνάιτεντ: «Nα φτάσουμε όσο υψηλότερα μπορούμε»

Επίσημη είναι πλέον η απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Δανό να παρουσιάζεται το απόγευμα της Τρίτης (26/07) από την αγγλική ομάδα.

Μάλιστα, ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός παραχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του συλλόγου ως ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν φανταζόταν καλύτερο ντεμπούτο από αυτό που θα πραγματοποιήσει στην πρώτη αγωνιστική της Premier League απέναντι στην Μπράιτον στις 7 Αυγούστου στο «Όλντ Τράφορντ».

«Θα είναι πολύ έντονο και είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσω την καριέρα μου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπροστά στο κοινό της ομάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Eπιπλέον ο 30χρονος Έρικσεν, συμμετείχε σε ένα βίντεο-καλωσόρισμα της Γιουνάιτεντ στο οποίο τόνισε: «Το όνειρο του συλλόγου είναι να επιστρέψει στην κορυφή. Στόχος είναι να κατακτήσουμε κάποιο τρόπαιο και η καλύτερη συμβουλή που έχω να δώσω είναι “να είσαι εσύ. Να είσαι ο εαυτός σου”. Ο μόνος μας στόχος είναι να φτάσουμε όσο υψηλότερα γίνεται».

To Top