Πανέτοιμοι για το πρωτάθλημα οι πυγμάχοι του Άρη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο οι αγώνες πυγμαχίας τύπου σπάρινγκ, που διοργάνωσε το τμήμα πυγμαχίας του Α.Σ. Άρης στο γυμναστήριο κάτω από τη θύρα 7 του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Το παρών έδωσαν σε αυτούς εφτά από την Βόρεια Ελλάδα με 22 πυγμάχους, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε όλες τις κατηγορίες κιλών και ηλικιών. Στην πλειοψηφία των αγώνων πήραν μέρος αθλητές της κατηγορίας παίδων, δεδομένου ότι το πρωτάθλημά τους θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες στην Ελευθερούπολη Καβάλας (18-21/10).

Να σημειωθεί ότι αυτοί ήταν και οι τελευταίοι αγώνες, που έγιναν ενόψει του πρωταθλήματος, ώστε οι προπονητές να δουν την ετοιμότητα των αθλητών τους σε θέματα τεχνικής και τακτικής και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για τις δυνατότητες, αλλά και τις αδυναμίες των μικρών πυγμάχων.

Από την πλευρά τους, οι προπονητές του Άρη, Γιώργος Γκαβέζος και Στέργιος Κωστίδης έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των πυγμάχων τους και θα προβούν στις κατάλληλες ενέργειες, ώστε να οι αθλητές τους να δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για διακρίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Για τον Άρη αγωνίστηκαν στην κατηγορία ανδρών οι Αλέξης Ζαρτιασβίλι, Αντώνης Κολάσης, στην κατηγορία παίδων οι Αλέξανδρος Ασκαρέλης, Γιώργος Μιχαλιός, Κλεισθένης Αμανατίδης, Παναγιώτης Κοσμάς και στην κατηγορία γυναικών οι Στέλλα Κοντούλη και Χαρά Γιάντση.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, η παιδική ακαδημία πυγμαχίας του Α.Σ Άρης, που αποτελείται από παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, πραγματοποίησε επίδειξη.

To Top