Φιλική ήττα στη Δράμα για τις γυναίκες του Άρη

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη γνώρισε την ήττα με 7-2 από τις Αμαζόνες στη Δράμα, στο πλαίσιο ενός ακόμα φιλικού αγώνα για τις «κίτρινες».

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι Δραμινές, όχι μόνο αγωνίζονται μία κατηγορία πιο πάνω από τον Άρη, αλλά είναι και από τους βασικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος. Συνεπώς, η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο συλλόγων είναι μεγάλη.

Στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα της Δράμας μπήκε δυνατά και με γκολ στα 7′, 14′ και 17′ βρέθηκε από νωρίς μπροστά με 3-0.

Ο Άρης προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και κέρδισε πέναλτι στο 40′, αφού, μετά από σέντρα της Βαμπούλα, η Μαντατζή, που μπήκε έξυπνα στην φάση, πήρε την μπάλα και ανετράπη στην μεγάλη περιοχή.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα η Νένα Τερζοπούλου, που μείωσε σε 3-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχες διαμόρφωσαν το 4-1 (σκορ ημιχρόνου).

Κατά την διάρκεια της ανάπαυλας, η αθλήτρια του Άρη, Κηπουρού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού στο πρόσωπο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 46′ έγινε το 5-1, στο 83′ το 6-1 και το 85′ το 7-1, ενώ οι «κίτρινες» το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 7-2 στο 90΄, μετά από εκτέλεση κόρνερ της Κολλήγα και κεφαλιά της Γρηγοριάδου.

Άρης (Σαλαμανής): Ψάλτη, Γρηγοριάδου, Τερζοπούλου(68′ Χυτούδη), Γκόγκα (57΄ Κολλήγα), Χουτουριάδου, Μαντατζή(86′ Πασπαλή), Παράσχου, Κηπουρού (46′ λ.τ. Βατού), Καλαντζή, Βαμπούλα (82′ Κεχαγιά), Πουλή.

Πηγή: www.ariswomensoccer.blogspot.gr

To Top