Πανέτοιμος για την πρώτη νίκη

Ο Άρης πραγματοποιεί αυτή την ώρα (12:00-14:00) στο Αλεξάνδρειο την τελευταία του προπόνηση ενόψει του αυριανού (17:00) εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο όπου θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1. Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Μποχωρίδης.

Οι κίτρινοι θα αναχωρήσουν στις 19:15 για το Ηράκλειο κι από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο Ρέθυμνο όπου αναμένεται να φτάσουν μετά τις εννέα το βράδυ. Το παιχνίδι με τους Κρητικούς είναι κομβικής σημασίας και το αποτέλεσμα του θα κρίνει πολλά για το μέλλον της ομάδας. Ο Δημήτρης Βεργίνης θα κάνει την επανεμφάνιση του στο αυριανό παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη και σίγουρα η απόκτηση του ενισχύει σημαντικά την περιφερειακή γραμμή της ομάδας. Στη διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή θα βρεθούν οι εξής παίκτες: Πάσαλιτς, Πελεκάνος, Βεζένκοφ, Ασημακόπουλος, Καραποστόλου, Χαρίσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Σαρικόπουλος, Μούρτος, Βεργίνης, Δήμας, Τσακαλέρης.

Να σημειωθεί ότι αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Λευτέρης Αρβανίτης που θέλει να είναι κοντά στην ομάδα και να στηρίξει την προσπάθεια παικτών και τεχνικής ηγεσίας.

 

To Top