Παντίδος: “Τρίποντο και νέα αρχή για τον Άρη”

Αντιμέτωπος με την ομάδα, στην οποία ανήκε για χρόνια θα βρεθεί αύριο ο Νίκος Παντίδος. Ο αμυντικός του Άρη αναγνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ όμως πιστεύει πως οι κίτρινοι έχουν τις δυνατότητες να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει να αντιστρέψουν το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί.   

Ο Παντίδος μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα αλλά και στη δική του ιδιαίτερη στιγμή.

-Νίκο, το πρωτάθλημα, μετά τη διακοπή, ξαναρχίζει με δύσκολο παιχνίδι για τον Άρη, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πώς το περιμένεις;

« Βλέπουμε το παιχνίδι της Κυριακής σαν ένα νέο ξεκίνημα. Θα προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα που υπάρχει. Ξέρουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς, διότι παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αυτό τον καιρό, είναι σε φόρμα. Εμείς όμως θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, δεν θα φοβηθούμε, προσπαθώντας να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

-Όλα αυτά που έγιναν στην ομάδα, μετά το ματς με τον Πλατανιά, πως τα εισέπραξες;

« Πιστεύω ότι η αλλαγή προπονητή μας ωφέλησε. Υπάρχει μια αλλαγή στα αποδυτήρια, στις προπονήσεις και έχει ανέβει η ψυχολογία μας! Πιστεύω πως όλα αυτά θα βγουν σε καλό».

-Εσύ προέρχεσαι από τον Παναθηναϊκό, επομένως είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι…

« Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Αυτή τη στιγμή όμως, είμαι παίκτης του Άρη και θα προσπαθήσω  να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, ώστε να κερδίσει την Κυριακή».

-Τι θα πεις στους συμπαίκτες σου, της δικής σου ηλικίας, οι οποίοι επίσης δεν έχουν ξαναπαίξει με τον Παναθηναϊκό, ως γνώστης των πράσινων αποδυτηρίων;

« Να πάμε την Κυριακή και να πάρουμε το παιχνίδι! Τίποτε άλλο. Το μοναδικό που μας νοιάζει είναι οι τρεις βαθμοί».

-Το ότι έχουν μεσολαβήσει πολλές ημέρες από το ματς με τον Πλατανιά, σας έχει επηρεάσει καθόλου, διότι μετά από άσχημες ήττες, οι ειδικοί λένε πως το καλύτερο φάρμακο, είναι αμέσως νέο παιχνίδι, ώστε να ξεχαστεί το προηγούμενο.

« Όχι, ίσα- ίσα, η διακοπή μας ωφέλησε. Η ομάδα αυτές τις δύο εβδομάδες δούλεψε πάνω στα κενά που είχε και πιστεύω πως στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, θα εμφανιστούμε βελτιωμένοι».

-Επικεντρώνεις σε κάποιους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού;

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει αξιόλογες μονάδες, αλλά εμείς κοιτάμε το σύνολο. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όλους τους κενούς διαδρόμους, περιορίζοντας τον αντίπαλο».

-Το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο Άρης, σε φοβίζει;

«Κοιτάξτε, το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Πρέπει να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Είτε παίζουμε με τον Ολυμπιακό, είτε με την Κέρκυρα και να προσπαθούμε συνέχεια να παίρνουμε το μέγιστο των βαθμών».

To Top