ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παναγίδης: “Παίζω παντού, όπου με βάλει ο προπονητής, αγαπημένη μου θέση δεξί εξτρέμ”

O Μιχάλης Παναγίδης ήταν το πρόσωπο της Εθνικής Ελπίδων μια και με δικό του γκολ, η ελληνική ομάδα νίκησε την Πορτογαλία και έμεινε ζωντανή στην διεκδίκηση της πρόκρισης στα τελικά του Euro 2025.

Ο νεαρός επιθετικός του Άρη μίλησε στην εκπομπή “Κόσμος των σπορ” της ΕΡΤ3 και αναφέρθηκε στον αγώνα της ελληνικής ομάδας, αλλά και στον ίδιο.

Όπως είπε: “Το να παίζεις στην Εθνική είναι πάντα ένα διαφορετικό συναίσθημα. Χαίρομαι πολύ που κατάφερα να παίξω στα δυο τελευταία παιχνίδια και ειδικά με την Πορτογαλία που ήμουν βασικός. Ειδικότερα χαίρομαι που καταφέραμε να κερδίσουμε με δικό μου γκολ”.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι: “Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και το να βάζεις γκολ με την Εθνική δίνει ψυχολογία. Νιώθω πολύ καλά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Μετά από αυτή τη νίκη σε όλη την ομάδα υπάρχει καλή ψυχολογία”.

Αναφερόμενος στο τι χρειάζεται ένας νεαρός ποδοσφαιριστής για να προχωρήσει είπε: “Ένα παιδί πρέπει να δουλεύει από μικρή ηλικία, σίγουρα να έχει τύχη και να μην τα παρατάει άμα γίνει κάποια… στραβή”.

Τέλος στην ερώτηση ποια είναι η αγαπημένη του θέση είπε: “Παίζω παντού, όπου με βάλει ο προπονητής, αγαπημένη μου θέση το δεξί εξτρέμ”.

To Top