Παναγούλιας: «Σώστε τον Αρη»

Κραυγή αγωνίας του Αλκέτα Παναγούλια από την Αμερική. Η μεγάλη προσωπικότητα του Αρη και του ελληνικού ποδοσφαίρου, μίλησε από τις ΗΠΑ και έστειλε μήνυμα ενότητας στην κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Διαβάστε, τα όσα είπε, ο Αλκέτας Παναγούλιας,για τον αγαπημένο του Αρη, από το σπίτι του στις ΗΠΑ στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού:

-Καταρχήν, πως είστε κ. Παναγούλια; Εχουμε αρκετό καιρό να σας ακούσουμε..

«Είμαι καλά. Το παλεύω. Τι χαμπάρια από την πατρίδα;»

-Τα νέα δεν είναι καλά για τον Αρη. Η ομάδα αντιμετωπίζει οξύ οικονομικό πρόβλημα..

«Η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα, σε όλη του την έκταση, το πρόβλημα. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείται και πάλι ο Αρης από τέτοιου είδους θέματα. Ελπίζω όλοι όσοι εμπλέκονται με τα κοινά της ομάδας να σκεφτούν την ιστορία του συλλόγου και να πράξουν ανάλογα. Είναι τελείως άδικο για μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Αρης, να βαδίζει σε αυτό τον δρόμο».

-Περιμένατε, μέσα σε λίγα χρόνια, ο Αρης να ξαναβρεθεί σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση;

«Όχι, ποτέ! Πίστευα πως τα λάθη έγιναν, πως μάθαμε από αυτά και πως δεν θα αντιμετωπίζαμε ξανά τέτοιες καταστάσεις».

-Στη Θεσσαλονίκη πότε έρχεστε;

«Το καλοκαίρι θα είμαι εκεί».

-Αν σας ζητηθεί, για καθαρά συμβολικούς λόγους, να βγείτε μπροστά σε μια ενδεχόμενη παναρειανή διοίκηση, τι θα λέγατε;

« Είμαι μακριά και δεν γνωρίζω τα προβλήματα. Το διάστημα που θα καθίσω στην Ελλάδα δεν θα είναι μεγάλο, ωστόσο ότι μπορώ και εάν μπορώ να προσφέρω κάτι, θα το προσφέρω. Ο Αρης είναι η οικογένειά μου και στην οικογένειά του, οφείλει κανείς να προσφέρει ότι μπορεί».

-Εχει αξία, λοιπόν, να στείλετε ένα μήνυμα σε αυτή την οικογένεια η οποία ταλανίζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα από τεράστια προβλήματα.

«Θέλω να προτρέψω όλους όσους αγαπούν τον Αρη, να τον σώσουν! Από τον πιο μικρό, ως τον πιο μεγάλο. Καλή αντάμωση στη πατρίδα!».

To Top