Παναγούλιας: “Όσοι αγαπούν τον Άρη, να τον σώσουν!”

Μήνυμα ενότητας έστειλε μέσα από δηλώσεις του ο πρώην παίκτης και προπονητής του Άρη, Αλκέτας Παναγούλιας από την Αμερική.

Ο κ. Παναγούλιας μίλησε στην ιστοσελίδα του συνδρομητικού καναλιού για όλα όσα συμβαίνουν στον Άρη, τονίζοντας πως “η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα, σε όλη του την έκταση, το πρόβλημα. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείται και πάλι ο Άρης από τέτοιου είδους θέματα. Ελπίζω όλοι όσοι εμπλέκονται με τα κοινά της ομάδας να σκεφτούν την ιστορία του συλλόγου και να πράξουν ανάλογα. Είναι τελείως άδικο για μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης, να βαδίζει σε αυτό τον δρόμο”.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Περιμένατε, μέσα σε λίγα χρόνια, ο Άρης να ξαναβρεθεί σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση;
«Όχι, ποτέ! Πίστευα πως τα λάθη έγιναν, πως μάθαμε από αυτά και πως δεν θα αντιμετωπίζαμε ξανά τέτοιες καταστάσεις».

Στη Θεσσαλονίκη πότε έρχεστε;
«Το καλοκαίρι θα είμαι εκεί».

Αν σας ζητηθεί, για καθαρά συμβολικούς λόγους, να βγείτε μπροστά σε μια ενδεχόμενη παναρειανή διοίκηση, τι θα λέγατε;
«Είμαι μακριά και δεν γνωρίζω τα προβλήματα. Το διάστημα που θα καθίσω στην Ελλάδα δεν θα είναι μεγάλο, ωστόσο ότι μπορώ και εάν μπορώ να προσφέρω κάτι, θα το προσφέρω. Ο Άρης είναι η οικογένειά μου και στην οικογένειά του οφείλει κανείς να προσφέρει ότι μπορεί».

Έχει αξία, λοιπόν, να στείλετε ένα μήνυμα σε αυτή την οικογένεια η οποία ταλανίζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα από τεράστια προβλήματα.
«Θέλω να προτρέψω όλους όσους αγαπούν τον Άρη, να τον σώσουν! Από τον πιο μικρό, ως τον πιο μεγάλο. Καλή αντάμωση στη πατρίδα!».

To Top