Παναθηναϊκός: Ο Ντρεοσί προανήγγειλε μαζικές αποχωρήσεις

Ο Πιερ Ντρεοσί μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού και τους τόνισε ότι κάποιοι θα αποχωρήσουν τον Γενάρη διότι «έτσι είναι το ποδόσφαιρο». Υπογράμμισε ότι δεν θα γίνουν ανεκτές αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν το απόγευμα της Τρίτης στις προπονήσεις μετά από την εορταστική άδεια που τους δόθηκε από τον Λάζλο Μπόλονι για τη γιορτή των Χριστουγέννων και ο γενικός διευθυντής της ομάδας Πιέρ Ντρεοσί φρόντισε να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει των επικείμενων προσθαφαιρέσεων στο έμψυχο υλικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 67χρονος Γάλλος επεσήμανε στους πράσινους πως κάποιοι θα αποχωρήσουν τον Γενάρη και κάποιοι άλλοι θα έρθουν στη θέση τους για να τους αντικαταστήσουν, υπογραμμίζοντας ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Επιπλέον υπογράμμισε με νόημα ότι υπήρξαν συμπεριφορές που δεν του άρεσαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ξεκαθάρισε ότι τέτοιου είδους στάσεις δεν είναι ανεκτές.

«Ελπίζω να περάσατε όμορφα στην άδεια σας και να ξεκουραστήκατε. Μπροστά μας έχουμε πολλά παιχνίδια και πρέπει όλοι να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Τον Ιανουάριο κάποιοι ποδοσφαιριστές θα φύγουν από την ομάδα, άλλοι θα έρθουν.

Έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το ομαδικό πνεύμα. Είναι απαραίτητο για να ανεβάσουμε επίπεδο τον Παναθηναϊκό. Είδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν. Μιλάω γενικά και όχι ανά περίπτωση. Δεν είναι ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές σε μεγάλα επαγγελματικά κλαμπ», ήταν τα λόγια του Ντρεοσί.

Όσον αφορά στην απολογία των Φεντερίκο Μακέντα και Λούκας Βιγιαφάνιες, η απόφαση για το πότε θα κληθούν ενώπιων της διοίκησης θα παρθεί την Τετάρτη.

 

To Top