Το μεγάλο πλάνο του Κόμπι Μπράιαντ που έμεινε στα σχέδια

Ετοιμος να αποχωρήσει από τη Nike για να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία και να ξεπεράσει στο επιχειρηματικό μέτωπο όσα έκανε στα παρκέ ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ, σύμφωνα με Αμερικανοιρανό επενδυτή.

Το όνομά του είχε συνδυαστεί με τη Nike. Μαζί πορεύθηκαν για πολλά χρόνια, μαζί έφτασαν στην κορυφή, όμως από τη μέρα που ο Κόμπι Μπράιαντ αποχώρησε από τα παρκέ, φαίνεται πως η σχέση τους δεν ήταν πια η ίδια.

Σύμφωνα με τα tweets που δημοσίευσε την Τρίτη (29/12) ο Σέρβιν Πίσεβαρ, ένας Αμερικανοιρανός επενδυτής, ο Μπλακ Μάμπα ήταν έτοιμος να αποχωρήσει το 2020 από τη Nike για να δημιουργήσει την δική του εταιρεία, την Mamba, με στόχο “να ξεπεράσει σε αυτό το κομμάτι των business όσα έκανε στη διάρκεια της καριέρας του”.

Ο Πίσεβαρ παρουσίασε λεπτομέρειες από τη συνάντηση που είχε με τον Μπράιαντ, αλλά και το σχέδιο ενός φουτουριστικού παπουτσιού που είχε ετοιμάσει η ομάδα του για να εντυπωσιάσει τον θρύλο του ΝΒΑ. Στο ραντεβού βρέθηκε και η Τζίνα Φορντ, η γυναίκα που μανατζάρει τον Γιουσέιν Μπολτ, χωρίς ωστόσο οι συζητήσεις να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο

Ο Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 2020 στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, όταν το ελικόπτερο στο οποίο βρισκόταν μαζί με την κόρη του, Τζιάνα και ακόμη επτά άτομα συνετρίβη σε πλαγιά βουνού εξαιτίας κακής ορατότητας.

To Top