Παναιτωλικός – Βόλος 1-1: Τσίμπησαν το βαθμό στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι – Η βαθμολογία

Ο Βόλος βρέθηκε να χάνει από το 42′ λεπτό από τον Παναιτωλικό αλλά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων και να πάρει ένα σημαντικό βαθμό που τον κρατάει ζωντανό ακόμα και για play off.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Παναιτωλικός για πολλοστή φορά φέτος πλήρωσε την ποδοσφαιρική του αφέλεια και την αδυναμία του να… καθαρίζει τα ματς! Ο Βόλος τον τιμώρησε και με γκολ στο 96′ έφυγε με βαθμό (1-1). Κόκκινες για Ντίαζ και Μάντζη. Τα… έκανε θάλασσα με τις καθυστερήσεις ο Κατσικογιάννης!

Ο Παναιτωλικός σε ένα ματς με σασπένς, ρυθμό και ευκαιρίες, τιμωρήθηκε για άλλο ένα παιχνίδι στη φετινή Super League 1 στα τελευταία λεπτά, μένοντας στο 1-1 με τον Βόλο στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλό της, αλλά δεν τελείωσε το ματς και σε μια από τις τελευταίες στιγμές του αγώνα, δέχτηκε γκολ από τον Δημόπουλο, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει από τον Βόλο στους 9 βαθμούς.

Χαμός με το VAR στο τέλος, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Κατσικογιάννη, να διακόπτει το ματς για έξι ολόκληρα λεπτά, να αποβάλλει τους Ντίας (Παναιτωλικός) και Μάντζη (Βόλο), αλλά να κρατάει μόλις 2,5 λεπτά καθυστερήσεων.

Στους 12 βαθμούς παρέμεινε η διαφορά των Αγρινιωτών από την 12η θέση και τους Βόλο, Λαμία. Δεν χάρηκε ο Μουνιέ για το πρώτο του γκολ με τους γηπεδούχους, που για δεύτερο συνεχόμενο ματς δέχτηκαν γκολ στα… χασομέρια.

Στο αγωνιστικό σκέλος το ματς είχε γρήγορο ρυθμό από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Εκείνος που απείλησε περισσότερο ήταν ο γηπεδούχος Παναιτωλικός με τον Μουνιέ στο 12′, για να απαντήσει ο Τσίκα στο 21′, αλλά το σουτ του Ισπανού πέρασε άουτ από πλεονεκτική θέση.

Στο 34ο λεπτό ο Άλβαρες απέτυχε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Μάκη Χάβου και στο 42′ ήρθε το γκολ. Ο Ντίας σούταρε, ο Γκαραβέλης δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και ο Μουνιέ από κοντά άνοιξε το σκορ, με το παρθενικό του τέρμα με τους Αγρινιώτες.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο και θα μπορούσε σε πολλές περιπτώσεις να «καθαρίσει» το ματς αλλά δεν το έκανε και στο τέλος ήρθε η… τιμωρία. Στο 89′ ο διαιτητής Κατσικογιάννης πήγε στο VAR, καθώς υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων και ο αγώνας ξανάρχισε στο… 96′. Μόνο που συνεχίστηκε με 10 παίκτες για κάθε ομάδα, με τους Ντίαζ και Μάντζη να αποβάλλονται.

Στην εκτέλεση του φάουλ μετά την 6λεπτη διακοπή ήρθε και η ισοφάριση, με τον Δημόπουλο να ισοφαρίζει έπειτα από σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων. Στο 98′ μάλιστα ο Κατσικογιάννης σφύριξε τη λήξη, προκαλώντας την απορία όλων για το γεγονός ότι έδωσε 8 (!) λεπτά καθυστερήσεων, ενώ παίχτηκαν 2 και κάτι…

Παναιτωλικός: Φερνάντες, Μαλής, Σίεστεντ, Τζανακάκης, Μάρτιν, Ντάλσιο, Αλβάρες (74’ Ταχάρ), Ρόσα, Ντάουντα (81’ Μπαϊροβιτς), Μουνιέ (86’ Ντουάρτε), Ντίας

Βόλος: Γκαραβέλης, Οικονόμου, Τσίκα, Δημόπουλος, Φερράρι (62’ Κάσες), Ντεντάκης (73’ Λύρατζης), Τσοκάνης (78’ Μπαλογιάννης), Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Τόρες, Μάντζης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

To Top