ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομιλία Ένινγκ: “Να δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση, είμαστε καλύτεροι, σας έχω εμπιστοσύνη”

Στο παιχνίδι της Τρίπολης, αλλά και στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο κύπελλο αναφέρθηκε στην ομιλία του ο Μίχαελ Ένινγκ το απόγευμα στην προπόνηση του Άρη μετά το 1-1 με τον Αστέρα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γερμανός προπονητής τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν συμβιβαζόμαστε ποτέ με την ισοπαλία, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε, αλλά ο ένας βαθμός που πήραμε σε συνδυασμό με τα αλλά αποτελέσματα μας εξασφαλίζουν κατά 99,9% τον έναν μας στόχο για φέτος που είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ”.

Γυρίζοντας την σελίδα του αγώνα με τον Αστέρα αναφέρθηκε και στο ματς της Πέμπτης του κυπέλλου. Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Τώρα ρίχνουμε το βάρος στο κύπελλο. Στην ρεβάνς με τον Ατρόμητο πρέπει να είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και πνευματικά για ένα δύσκολο ματς στο οποίο πρέπει να δώσουμε τα πάντα”, ενώ υπογράμμισε με έμφαση: “Είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να προκριθούμε αρκεί να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Σας έχω εμπιστοσύνη και θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε να προκριθούμε για τον κόσμο μας και για τους εαυτούς μας…” στέλνοντας έτσι το σύνθημα της πρόκρισης.

To Top