Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου: Η Κατερίνα Στεφανίδη πέταξε στα 4.75 μ. (video)

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε την καλύτερη επίδοση στον τελικό του άλματος επί κοντώ, περνώντας τα 4.75 μ. και δείχνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση, ενόψει του αυριανού (06/06) διεθνούς μίτινγκ για το Diamond League. Στα 4.65 μ. η επίδοση της Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία κέρδισε τον αγώνα.

Στην πρώτη μέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου το οποίο διεξάχθηκε στην Πάτρα, έγινε ο τελικός του άλματος επί κοντώ, ο οποίος μαγνήτισε τα βλέμματα του κοινού.

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε την καλύτερη επίδοση, πετώντας πάνω από τα 4.75 μ., ωστόσο συμμετείχε εκτός συναγωνισμού στον τελικό, καθώς δεν συμμετείχε στους προκριματικούς αγώνες, προκειμένου να είναι ξεκούραστη για το τουρνουά της Diamond League στην Ιταλία, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο (06/06).

Η “Μεγάλη Αικατερίνη” του ελληνικού στίβου επιχείρησε τρία άλματα και στα 4.85μ. αλλά δεν κατάφερε να τα υπερβεί. Πρώτη στον τελικό τερμάτισε η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία πέρασε τα 4.65 μ. με την επίδοσή της, επίδοση που κατέγραψε και η Ελένη Πόλακ, ωστόσο τερμάτισε δεύτερη λόγω περισσότερων προσπαθειών.

Τόσο η Κατερίνα Στεφανίδη, όσο και η Νικόλ Κυριακοπούλου πέρασαν τα 4.55 μέτρα με την πρώτη τους προσπάθεια και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση.

Η Κυριακοπούλου πέρασε με την πρώτη προσπάθεια και τα 4.65 και μάλιστα το πανηγύρισε έξαλλα, καθώς αυτή η επίδοση της χάρισε το χρυσό μετάλλιο στο τέλος.

To Top