Πανευρωπαϊκό τέλος για Βεζένκοφ, επιστροφή στην πραγματικότητα του… Άρη!

Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων ολοκληρώθηκε χθες για τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος έκανε εξαιρετικό τουρνουά, αλλά δεν το συνδύασε με αποτελέσματα για την Βουλγαρία που απλά πήρε την 15η θέση και διατηρήθηκε στην πρώτη κατηγορία της FIBA Europe. Πλέον ξεκινάει μια περίοδος που θα ακουστούν πολλά και θα γραφτούν πολλά για το μέλλον του 19χρονου παίκτη.

Τα δεδομένα για τον Βεζένκοφ είναι γνωστά. Ο παίκτης έχει μπάι άουτ στο συμβόλαιό του 250.000 ευρώ, το οποίο είναι σε ισχύ έως και τις 31 Ιουλίου. Από την 1η Αυγούστου θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τον Άρη όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει και όχι να πάει απευθείας στον παίκτη.

Ο Βεζένκοφ έχει δώσει μια σειρά συνεντεύξεων το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας συνεχώς πως του αρέσει στον Άρη, γιατί νιώθει πως μπορεί να αναπτυχθεί και να βελτιωθεί, έχοντας μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Δεν τον ιντριγκάρει το ενδιαφέρον ομάδων που αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο, γιατί θέλει να παίζει μπάσκετ και όχι να κάθεται.

Μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες αν υπάρχει ομάδα στην Ευρώπη που θα μπορέσει να καλύψει το μπάι άουτ του Βεζένκοφ και θα του προσφέρει περισσότερα από αυτά που ο Άρης (όχι σε οικονομικό επίπεδο) του προσφέρει…

Είναι επίσης βέβαιο ότι η πλευρά Βεζένκοφ θα έχει μια ενδελεχή συζήτηση με τη διοίκηση της ομάδας, ειδικά τώρα που υπάρχει προπονητής και υπάρχει αγωνιστικό πλάνο.

To Top