Συνάντηση του προέδρου της ΚΜΑ με τον Γαλανό του προέδρου τη Δευτέρα!

Η εβδομάδα που θα τρέξει, αναμένεται να είναι αυτή των καθοριστικών εξελίξεων για τον Άρη, με δεδομένη τη γενική συνέλευση της 25ης Ιουλίου. Ήδη τη Δευτέρα στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ κλήθηκαν για να δώσουν το παρών, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πάνος Στεφανίδης, ο πρόεδρος του ΑΣ Χάρης Παπαγεωργίου και όχι μόνο!

Οι άνθρωποι της ΚΜΑ με δεδομένη την αγωνία τους για την “επόμενη μέρα” του συλλόγου και ενώ πέρα από τις όποιες καλές προθέσεις και τις προσπάθειες που γίνονται, ζητούνται έργα, πήραν την πρωτοβουλία να καλέσουν σε συνάντηση τον Γιώργο Γαλανό. Ο πρόεδρος της ΚΜΑ Άγγελος Μιρισλής αναμένεται να συναντηθεί μαζί του, ενώ θα γίνουν και άλλες συναντήσεις με παράγοντες που μπορεί να βοηθήσουν τον σύλλογο.

Ο Γαλανός βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης, αλλά δεσμεύτηκε να είναι παρών τη Δευτέρα, όπου θα ακούσει τι θέλουν οι άνθρωποι του φορέα και πώς πιστεύουν ότι θα βγει η ομάδα από το σημερινό αδιέξοδο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ζητήσουν από τον Γαλανό να βάλει… πλάτη στην προσπάθεια επιβίωσης του Άρη στη Β’ εθνική. Το ζητούμενο είναι με ποιες προϋποθέσεις θα γίνει αυτό και φυσικά, εάν εμμένει ή όχι στην αρχική του τοποθέτηση περί Γ’ εθνικής  Γαλανός.

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top