Πανιώνιος: Συνεχίζει στην Γ’ εθνική, αποσύρθηκε κι επίσημα από την Super League 2

Οριστική είναι η απόσυρση του Πανιώνιου από την Super League 2 με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να ενημερώνει με επίσημο έγγραφο την Λίγκα για την απόφασή του.

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπως όλα δείχνουν, θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Πανιώνιος! Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, αποσύρθηκε με κάθε επίσημο τρόπο από την Super League 2 ενημερώνοντας με έγγραφο την Λίγκα την Τρίτη.

Έτσι, την θέση του όπως έχει γίνει γνωστό από την Δευτέρα, παίρνει ο ΟΦ Ιεράπετρας και πλέον η ΕΠΟ είναι έτοιμη να βάλει τον Πανιώνιο από το… παράθυρο στη Γ’ Εθνική! Η επιλογή της Football League δεν υπάρχει μιας και οι δηλώσεις συμμετοχών έχουν κλείσει και κάπως έτσι η Ομοσπονδία θα τοποθετήσει τον «Ιστορικό» στον 6ο ή στον 7ο όμιλο.

Η κλήρωση στους ομίλους της Γ’ Εθνικής έχει πραγματοποιηθεί και ο Πανιώνιος θα μπει σε έναν από τους δύο παρακάτω ομίλους:

6ος όμιλος: ΑΣ Σαντορίνη 2020, Πανναξιακός, Χαραυγιακός, ΑΕ Μυκόνου, Αήττητος Σπάτων, Φωστήρας, Μαρκό, ΑΕ Μοσχάτου, Εθνικός Πειραιώς, Ηλιούπολη, Προοδευτική.

7ος όμιλος: Ναύπλιο 2017, Φοίνικας Νέας Επιδαύρου, Άρης Σκάλας, Κηφισιά, Άγιος Ιερόθεος, Κορωνίδα Κοιλάδας, ΑΕ Ερμιονίδας, Ερμής Μελιγούς, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Πανγυθεατικός, ΠΑΟ Ρουφ, Παναρκαδικός, Μολαϊκός

To Top