Πανουργιάς: «Σαράκι που τρώει τις ομάδες το στοίχημα. Να μπουν όρια και τιμωρίες»

Η Λαμία περιμένει την απόφαση για την τιμωρία ή μη του Παναιτωλικού και ο ισχυρός άνδρας της, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, τόνισε πως είναι άδικο ακόμη και για τον Παναιτωλικό να… διαιωνίζεται η υπόθεσή του που κωλυσιεργεί τη διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ.

Η Λαμία, που τερμάτισε στην 13η θέση της Super League 1, περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης του Παναιτωλικού για να δει αν θα δώσει τα παιχνίδια μπαράζ με την Βέροια. Εφόσον ο Παναιτωλικός τιμωρηθεί με υποβιβασμό, Βέροια και Λαμία θα βρεθούν αμφότερες στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου την επόμενη σεζόν. Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου κλήθηκε να σχολιάσει το μείζον θέμα και οι ατάκες του θα συζητηθούν

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας στην τοποθέτηση του στην δημόσια τηλεόραση επί του θέματος:

«Η Λαμία το βιώνει όλο αυτό με μία αβεβαιότητα. Αυτό είναι το μεγαλείο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν υπάρχει κάτι στην υπόθεση του Παναιτωλικού δεν θα έπρεπε να έχει πάει τόσο μακριά. Είναι λάθος ακόμα και για τον ίδιο τον Παναιτωλικό. Πολλά ακούμε για το στοίχημα στην Ελλάδα, είναι το σαράκι που τρώει όλες τις ομάδες. Πρέπει να μπουν συγκεκριμένα όρια και τιμωρίες γιατί δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα για εμάς τους ιδιοκτήτες».

To Top