ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πανσερραϊκός – Άρης αντίπαλοι για 25η φορά – Ο αγώνας με τη ματιά της Super League

Πανσερραϊκός και Άρης θα συναντηθούν για 25η φορά στο πλαίσιο της Α’ Εθνικής/Super League και η Super League καταγράφει τα στοιχεία που αφορούν το παιχνίδι.

Όπως αναφέρει:

“Ο Πανσσεραϊκός έχει επικρατήσει τις εννέα, ο Άρης έχει φύγει νικητής πέντε φορές από τις Σέρρες, ενώ δέκα αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί με ισοπαλία.

Η τελευταία τους συνάντηση με γηπεδούχο τον Πανσερραϊκό σε επίπεδο Super League ήταν 28 Νοεμβρίου 2010 όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 στις Σέρρες με σκόρερ τον Σουμπίνιο.

Το πιο συχνό σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι το 1-0, το οποίο έχει εμφανιστεί πέντε φορές σε νίκες του Πανσερραϊκού και τρεις σε νίκες του Άρη. Η ισοπαλία με 1-1 ακολουθεί με πέντε εμφανίσεις, ενώ τρία από τα παιχνίδια τους δεν είχε γκολ (0-0).

Στις εννέα τελευταίες τους αναμετρήσεις, ανεξάρτητα έδρας και κατηγορίας, ο Άρης έχει διατηρήσει το αήττητο του και έχει έξι νίκες, ενώ τρία ματς έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.

Ο Άρης προέρχεται από δύο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα και η τελευταία φορά που σημείωσε τρεις ήταν το 2020-21, στην αρχή της σεζόν, όταν επικράτησε διαδοχικά του Παναθηναϊκού (1-0), του Παναιτωλικού (1-0 και της ΑΕΛ (3-0).

Τώρα έχει μια νίκη επί του Παναιτωλικού (4-0) και της Κηφισιάς (1-0).

Ο Πανσερραϊκός από την άλλη πλευρά έχει τρεις διαδοχικές ισοπαλίες εντός έδρας, με ΑΕΚ (2-2), Κηφισιά (1-1) και Βόλο (2-2).

24 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

9 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

10 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 25-18

To Top