ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο “μαραθώνιος” των δέκα αγώνων σε έναν μήνα για τον Άρη και η συνέχεια των εκτός!

Γνωρίζαμε πως ο πρώτος μήνας του 2024 είναι αρκετά δύσκολος για τον Άρη με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν έναν απίστευτο “μαραθώνιο” που ξεκίνησε στις 3/1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη και φτάνει έναν μήνα στο δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι.

Οι κιτρινόμαυροι από τις 3 Ιανουαρίου έδωσαν ανά τρεις μέρες κρίσιμα παιχνίδια με Αστέρα στην Τρίπολη, με ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, ΑΕΚ στην Αθήνα για το κύπελλο, Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης για το κύπελλο, με Ολυμπιακό μέσα στο “σπίτι” τους. Ακολούθησε το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου την περασμένη Τετάρτη και αυτό με την Κηφισιά στην Αθήνα.

Την σκυτάλη πήρε η ρεβάνς με τη Νίκη και σήμερα ακριβώς έναν μήνα μετά, ο Άρης αντιμετωπίζει πάλι εκτός, στο δέκατο εκτός έδρας παιχνίδι του τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Από τους δέκα αγώνες οι έξι ήταν εκτός έδρας, ενώ έπεται και η συνέχεια.

Συγκεκριμένα, ο Άρης θα αντιμετωπίσει μακριά από το γήπεδό του, τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 10/2 (19:00), τον Παναιτωλικό στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών και τον Ατρόμητο στις 17/2 (19:00). Δηλαδή άλλα τρία παιχνίδια εκτός έδρας, με το σύνολο να φτάνει εννιά αγώνες εκτός έδρας και μόλις τέσσερις εντός!

To Top