Οι σκέψεις για την αρχική ενδεκάδα του Μάντζιου

Απώλειες, επιστροφές, συνεχόμενοι αγώνες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δεδομένο ότι η ενδεκάδα του Άρη θα έχει για μια ακόμη φορά αλλαγές από τον Άκη Μάντζιο.

Οι σκέψεις για την πιθανή ενδεκάδα δείχνουν ότι θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια ο Κουέστα με τους Οντουμπάτζιο, Φεράρι, Μπράμπετς και Ρόουζ να συνθέτουν την κιτρινόμαυρη άμυνα.

Στα χαφ πιθανότερη μοιάζει η τριάδα με Βερστράτε, Νταρίντα και τον Φετφατζίδη λίγο πιο μπροστά.

Ο Σουλεϊμάνοφ επανέρχεται στα δεξιά, ο Σαβέριο πιθανό να διατηρηθεί στα αριστερά και ο Μορόν στην κορυφή.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σκέψεις για την αρχική ενδεκάδα του Άρη με την Λαμία

«Μονόδρομος» είναι η νίκη για τον Άρη και στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με την Λαμία, μετά το “τρίποντο” επί του ΟΦΗ. 

Ιδιαίτερες αλλαγές δεν αναμένονται από τον Άκη Μάντζιο. Ίσως υπάρχουν σκέψεις για να ξεκινήσει ο Ρουπ αντί του Πάρντο σε σχέση με τον αγώνα της Κυριακής.

Με αυτά τα δεδομένα οι πιο πιθανοί έντεκα για να ξεκινήσουν σήμερα είναι οι: Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζουλ, Νταρίντα, Μενέντες, Σουλεϊμάνοφ, Πάρντο ή Ρουπ, Μορόν.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις για την αρχική ενδεκάδα του Άρη στο ντέρμπι…

Ο Άκης Μάντζιος δείχνει να έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στην αρχική ενδεκάδα του Άρη που θα παρατάξει αύριο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Κουέστα θα διατηρήσει την θέση του στην αρχική ενδεκάδα, με τους Σάκιτς και Σούντγκρεν να έχουν το προβάδισμα για τα δύο άκρα της άμυνας. Στο κέντρο, ο Ροζ είναι σίγουρος, με τους Μπεναλουάν και Δεληζήση να διεκδικούν μία θέση δίπλα στον Γάλλο, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα.

Στην μεσαία γραμμή, απόντος του Ματίγια που δεν θα προλάβει, οι Σάσα και Τζέγκο είναι το επικρατέστερο ζευγάρι, στο 4-2-3-1, με τον Κάτσε να έρχεται ως βοήθεια από τον πάγκο.

Ο Γκάμα είναι εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας, με τον Σίλβα και τον Μπρούνο να διεκδικούν την θέση του, καθώς Ματέο και Μπερτόγλιο θα είναι σίγουρα βασικοί.

Από εκεί και πέρα, στην κορυφή της επίθεσης, οι Μαντσίνι, Μάνος και Μήτρογλου διεκδικούν την θέση, με τον προπονητή του Άρη να μην έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση, για το ποιον θα επιλέξει.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις για την αρχική ενδεκάδα του Άρη στα Γιάννινα…

Η επιστροφή στις νίκες εκτός έδρας είναι ο στόχος του Άρη και η σημερινή αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες δίνει την ευκαιρία στους “κιτρινόμαυρους” για το 6ο φετινό “διπλό”.

Ο Άκης Μάντζιος δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα κι αν υπάρξουν κάποιες, ενδεχομένως κάποια να είναι στο αρχικό σχήμα.

Ο Μπερτόγλιο έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενός αιματώματος στον δικέφαλο, επομένως έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Όλα δείχνουν πως ο Μάνος θα είναι και πάλι στην κορυφή της επίθεσης, με τους Σίλβα και Γκάμα να θεωρούνται σίγουροι. Μία θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε Ματέο Γκαρσία και Μαντσίνι.

Δύσκολα θα αλλάξει το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, με τους Σάσα και Ματίγια να ξεκινούν και πάλι βασικοί, ενώ παρότι επιστρέφει ο Σούντγκρεν η τετράδα στην άμυνα δεν θα αλλάξει -εκτός απροόπτου- με τους Σάκιτς, Ροζ, Μπεναλουάν και Γκάνεα να την αποτελούν.

Για το τέρμα οι δύο επιλογές είναι οι Μπουσέ και Σιαμπάνη, με τον Γάλλο να έχει και πάλι το προβάδισμα για τα γάντια του βασικού.

To Top