ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανταζής: Η επιστροφή του “ταξίαρχου” και το… κοντέρ που δεν θα σταματήσει στα 22 χρόνια!

Έπειτα από… διάλειμμα ενός χρόνου, ο Βαγγέλης Πανταζής, επιστρέφει σε μία θέση που υπηρέτησε ανιδιοτελώς επί 22 συναπτά έτη. Αυτή του επικεφαλής ιατρού της ΠΑΕ Άρης…

Ο έμπειρος χειρούργος ορθοπεδικός θα αντικαταστήσει τον… αντικαταστάτη του το περασμένο καλοκαίρι, Χάρη Κυριακίδη, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα.

Μάλιστα, σήμερα, αναμένεται να παρουσιαστεί στους παίκτες της ομάδας (οι περισσότεροι ήδη τον γνωρίζουν), έχοντας στο πλευρό του τουλάχιστον ακόμα έναν συνεργάτη του.

Ποια όμως η αρχική του σχέση του με το ποδόσφαιρο;

Αγαπούσε από μικρός το ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στον Κεραυνό Μακρυγιάλου και άλλα τέσσερα χρόνια στην Πίδνα Κίτρους απ’ όπου και είναι η καταγωγή του.

Έπειτα, όμως, αφοσιώθηκε στην ιατρική. Πήρε μετάθεση στην Αθήνα, ακολούθησε η Ελευθερούπολη και το 1985 ήρθε στη Θεσσαλονίκη για την ειδικότητά του μέχρι το 1990 όταν και πήγε στην Ξάνθη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Για τον Βαγγέλη Πανταζή και την σχέση του με τον Άρη, όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 1997, όταν είχε έρθει με μετάθεση (αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του ταξίαρχου) από την Ξάνθη. Μέσω ενός κοινού γνωστού, συναντήθηκε με τον Γιώργο Φοιρό και έναν μήνα μετά ανέλαβε την θέση.

Ξεκίνησε από τα… δύσκολα, την Β΄Εθνική. Οι δυσκολίες αμέτρητες, όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει πολλές φορές στο παρελθόν. Η έλλειψη χώρου για το ιατρείο ήταν κάτι που δεν περίμενε ποτέ πως θα έβλεπε στον Άρη. Ανέλαβε από την αρχή να οργανώσει τον συγκεκριμένο τομέα, καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες.

Έκτοτε, βίωσε μεγάλες στιγμές, αλλά και δύσκολα χρόνια με την ομάδα. Έζησε σπουδαίες προσωπικότητες στον σύλλογο, είτε στις θέσεις των προπονητών, είτε ακόμα και παίκτες. Αν και είχε τους λόγους να αποχωρήσει πολλές φορές, επέλεξε να μείνει και να στηρίξει από το πόστο του.

To Top