Πανταζής: “Προβληματίζει ο Πουλίδο! Τι συμβαίνει με τον τραυματισμό του Αγκάνθο”

Ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής μίλησε μεταξύ άλλων για τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν κάποιοι ποδοσφαιριστές του Άρη, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πουλίδο. Επίσης, μίλησε και για τους Αγκάνθο και Ιμπέχ, ξεκαθαρίζοντας ποια είναι η κατάσταση σχετικά με τους δύο παίκτες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

 Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ρούμπεν Πουλίδο: «Έχει ένα αιμάτωμα στη λεκάνη και τον εξετάσαμε χτες. Αυτό προκαλεί πόνους στην κίνηση του δεξιού σκέλους και είμαι λίγο προβληματισμένος για την Κυριακή, δε ξέρω αν θα είναι έτοιμος μέχρι τότε. Θα χρειαστούν λογικά περίπου δύο εβδομάδες για να επανέρθει. Θα δω αύριο σε τι κατάσταση είναι και θα δούμε. Πάντως, χτες ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση».

 Για το τι του είπε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, ανέφερε: «Σε μία σύγκρουση που είχε με έναν αντίπαλο στον αέρα, τον βρήκε στη λεκάνη και του προκάλεσε αυτό το αιμάτωμα».

 Για τον Τσουμάνη και το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο ματς με την Καλλονή, είπε: «Ήταν ένα χτύπημα στα πλευρά, αλλά κάναμε θεραπεία και δεν ήταν τίποτα σημαντικό. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα είναι εντάξει και θα προλάβει να δώσει το παρόν με τον Ατρόμητο».

 Για τον Ιμπέχ και το αν υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης, τόνισε: «Αυτό δε μπορώ να το ξέρω, καθώς είναι αρμοδιότητα των γυμναστών. Πάντως, από άποψη τραυματισμών, ο παίκτης δεν έχει κανένα πρόβλημα».

 Για την περίπτωση του Μιχάλη Γιαννίτση, επεσήμανε: «Είχε μια σοβαρή ζημιά στο γόνατο. Υποβλήθηκε σε μια χειρουργική επέμβαση πριν από τέσσερις μήνες, πήγε αρκετά καλά και κάνει κάποιες προπονήσεις. Κάναμε και κάποιες θεραπείες, πήγε πολύ καλά και επέστρεψε λίγο πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε. Είναι το ίδιο πρόβλημα με τον Σηφάκη».

 Για το πρόβλημα του Νταβίντ Αγκάνθο και τον τρόπο αποθεραπείας, υπογράμμισε: «Δεν έχουμε κάτι καινούριο. Είναι το ίδιο πρόβλημα με πέρυσι. Πρέπει να τον αποφορτίζουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Και πράγματι, αυτό κάνουμε. Κάνει μία προπόνηση με την ομάδα και μία εναλλακτική, εφόσον η ομάδα έχει δύο προπονήσεις. Έτσι το κάναμε και πέρυσι, έτσι το κάνουμε και φέτος. Δε μπορεί να αντιμετωπιστεί με χειρουργείο, αλλά μόνο με τέτοιου είδους αποθεραπεία. Δε βελτιώθηκε η κατάσταση σε σχέση με πέρυσι».

 Για το μικροτραυματισμό του Τάτου, σημείωσε: «Αυτά είναι επιπόλαια. Είχε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο. Σε δύο ημέρες περνάνε. Το καλό είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχουμε μυϊκούς τραυματισμούς μετά την προετοιμασία. Αυτό είναι αξιοσημείωτο».

To Top