“Η ομάδα θα κάνει το κλικ παραπάνω, ο κόσμος θα αισθανθεί περήφανος”

Ο Παρασκευάς Μουρατίδης, εκτελεστικός διευθυντής της ΚΑΕ Άρης μίλησε για αρκετά θέματα που απασχολούν την ομάδα μπάσκετ.

Ο κ. Μουρατίδης μίλησε στον “Αρένα”. Αναλυτικά όσα είπε: «Όλοι στον Άρη είτε είναι διοίκηση είτε παίκτες είτε προπονητές δουλεύουν καθημερινά. Η προσπάθεια έγινε από πέρσι με τον ερχομό του Βαγγέλη Αγγέλου. Η ομάδα άλλαξε προσανατολισμούς και καθαρά από θέμα ατυχίας δεν έφτασε ψηλότερα. Αν είμαστε γεροί πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει ένα κλικ παραπάνω φέτος»

Για το ρόστερ: «Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό που ο Άρης κατάφερε και κράτησε τους αθλητές της περσινής χρονιάς. Έτσι κράτησε την χημεία συν το γεγονός ότι προστέθηκαν νεαροί με φιλοδοξίες και όραμα που θα βοηθήσουν για να μπορέσει η ομάδα να έχει ένα καλό αποτέλεσμα. Χαίρεται κανείς να βλέπει αυτά τα παιδιά να βγάζουν το 110% και για έναν που ξέρει από μπάσκετ αντιλαμβάνεται πόσο όμορφο είναι να προσπαθούν να χτίσουν την ομάδα».

Για τον συνδυασμό νέων με έμπειρους αθλητές: «Χωρίς να θέλω να αδικήσω κανέναν θεωρώ ότι είναι μεγάλη προσπάθεια των προπονητών να μπορέσουν να δώσουν στους παλαιότερους να καταλάβουν πόσο σημαντική είναι η συμβολή των νεαρών. Όλο οι άνθρωποι όταν μεγαλώνουμε προσπαθούμε να δώσουμε χώρο στα νέα παιδιά αν όχι να μας φτάσουν να μας ξεπεράσουν».

Για τους Βεζένκοφ, Μποχωρίδη: «Νομίζω ότι αυτά που γίνονται στο αγωνιστικό κομμάτι ο κύριος Αγγέλου τα διαχειρίζεται εξαιρετικά. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν καταλάβει πώς να διαχειρίζονται μία μεγάλη νίκη ή μία ήττα. Ξέρουν τι δουλειά γίνεται γύρω από την ομάδα και δεν κινδυνεύουν να πάρουν άλλο δρόμο».

Για τον κόσμο: «Θα πρέπει να έχουμε όλοι υπομονή. Το πρόγραμμα κατά κάποιο τρόπο είναι εξοντωτικό αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι φίλαθλοι του Άρη πρέπει να βοηθήσουν. Όταν έχεις ένα κράμα νέων και παλαιών παικτών πρέπει να στηριχθούν. Οι φίλαθλοι θα δουν ένα φρέσκο πράγμα που θα τους δώσει περηφάνια γιατί καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα δεν θα έχει μόνο ένα ξένο και όλα τα άλλα Ελληνόπουλα. Συμφωνούμε ότι όλοι βιώνουμε μία δύσκολη κατάσταση αλλά η αγορά διαρκείας είναι το μίνιμουμ της προσπάθειας που πρέπει να κάνει ένας φίλαθλος του Άρη. Στο τέλος θα αισθανθεί περήφανος».

Για το 99: «Ο πρόεδρος της ομάδας κάνει τεράστιες προσπάθειες. Νομίζω ότι το πρώτο θέμα που πρέπει να λήξει είναι το 99. Με βάση τα όσα λέει ο πρόεδρος δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και μετά θα λύσουμε την περίπτωση της FIBA. Eίναι καθαρά διαδικαστικό θέμα, οικονομικό, και με την βοήθεια των φιλάθλων θα λυθεί».

Για τον Λαρεντζάκη: «Ο Λαρεντζάκης θα ακολουθήσει κανονικά την ομάδα στην προετοιμασία και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του Αγγέλου να αποφασίσει».

To Top