Παντελής: «Ο Άρης θα έρθει με το… μαχαίρι στο στόμα»

Το σύνθημα για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Άρη έδωσε ο Νίκος Παντελής στους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας.

 
Ο έμπειρος προπονητής αναγνώρισε πως οι «κυανέρυθροι» πρέπει να σημειώσουν βελτίωση στην κυκλοφορία της μπάλας και να καταφέρουν κάποια στιγμή να γίνουν περισσότερο απειλητικοί προς την αντίπαλη εστία.

«Από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η προσπάθεια. Ο αγώνας με τον Άρη είναι πολύ σημαντικός για μας. Πρέπει να φτιάξουμε την κυκλοφορία της μπάλας και σε τέτοιου είδους παιχνίδια να είμαστε πιο επιθετικοί. Στο σπίτι μας δεν θα πρέπει από εδώ και στο εξής να χάσουμε βαθμό. Οφείλουμε να δείξουμε ότι εμείς είμαστε τα αφεντικά», είπε αρχικά ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών στους παίκτες και συνέχισε:

«Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας ξεγελάσει η βαθμολογική συγκομιδή του αντιπάλου. Ο Άρης θα έρθει με το… μαχαίρι στο στόμα. Θα τα παίξει όλα για όλα. Οφείλουμε να είμαστε πολύ δυνατοί και να πάρουμε τις προσωπικές μονομαχίες».

Πηγή: www.sport-fm.gr

To Top