Ο Κράβαρικ για τους λόγους που είπε το «ναι» στον Άρη και το πλάνο της ομάδας

Δουλειά έχει πιάσει από χθες στον πάγκο του Άρη ο Αντρέι Κράβαρικ, ο οποίος έχει λίγο χρόνο στη διάθεσή του μέχρι τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας την προσεχή Παρασκευή.

Ο Ελληνοσλοβάκος τεχνικός μίλησε στον «Αρένα» για τους λόγους, που τον έκαναν να πει το «ναι» στους «κίτρινους», αλλά και για την κατάσταση που βρήκε στην ομάδα:

«Η πρώτη μου επαφή με τους παίκτες χθες ήταν πολύ καλή. Τους γνωρίζω όλους τους παίκτες, με τους περισσότερους απ΄ αυτούς ήμασταν αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο πριν από δύο χρόνια. Στη χθεσινή πρώτη προπόνηση δεν χρειάστηκαν πολλά λόγια. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και είναι θέμα χρόνου να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα, που πρέπει, ώστε να είναι έτοιμη».

Για το ποιο θα είναι το χαρακτηριστικό της φετινής ομάδας του Άρη:

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα πολύ αγωνιστική, που δεν θ΄ αφήνει να πέφτει κάτω καμία μπάλα. Αυτό θεωρώ ότι θα μας δώσει πόντους και κάποιες νίκες».

Για την εικόνα που έχει από τα φιλικά:

«Έχουμε δύο πολύ βασικές παρουσίες των Κυριακίδη και Γκάρα, που αποτελούν τη βάση της ομάδας, ενώ και ο Ρόλιτς ενσωματώθηκε αργά. Η ομάδα, πάντως, στα φιλικά έδειξε έναν πολύ καλό χαρακτήρα. Στα τρία φιλικά στην Πέραμο οι παίκτες έδειξαν ότι τον στόχο μας, που ήταν εξ΄ αρχής η αντοχή, τον έχουν πετύχει».

Για τους λόγους που τον έκαναν να έρθει στον Άρη:

«Εγώ ήθελα να παραμείνω σε επίπεδο Α1, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει η οικογένειά μου. Όταν ήρθε η πρόταση από τον Άρη, χάρηκα πολύ και είπα το ‘ναι’».

Για το αν έπαιξε ρόλο η παρουσία των κ.κ. Γιώτα, Χαριτωνίδη:

«Σίγουρα, είναι δύο άνθρωποι, τους οποίους γνωρίζω πολύ καλά, τον μεν κ. Χαριτωνίδη από τις Εθνικές ομάδες και τον δε κ. Γιώτα από τον Ηρακλή. Βάλαμε κάτω τα θετικά κα τα αρνητικά και κάναμε τον σχεδιασμό για το πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο:

«Η παρουσία του κόσμου θα είναι πολύ σημαντική. Ξέρουμε πολύ καλά πως όταν ένα γήπεδο είναι γεμάτο, τότε η ομάδα παρουσιάζεται διαφορετικά. Το ζητούμενο είναι να δείξουμε έναν καλό χαρακτήρα, ώστε να έχουν έναν λόγο στόχο παραπάνω για να έρχονται οι φίλαθλοι και να μας βλέπουν».

To Top