Παντζιαράς: «Θέμα χρόνου το βήμα παραπάνω»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη, Γιώργος Παντζιαράς, μίλησε για το σημερινό ματς κόντρα στην Ξάνθη, τις αλλαγές που αναμένεται να υπάρξουν στη βασική 11άδα, αλλά και για το τι μπορεί να πετύχει η ομάδα τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τον Ντιν Μπουζάνη, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια για πρώτη φορά φέτος:

«Δεν τον έχω δει. Δεν έχω εικόνα για να μιλήσω γι’ αυτόν. Ο Διούδης σε αυτά τα παιχνίδια δεν είναι σε καλή κατάσταση, αν και πέρυσι έδωσε πολύ καλά δείγματα της αξίας του βοηθώντας πολύ. Δεν ξέρω γιατί τώρα δεν είναι στα καλά του. Θα κάνει καλό η αλλαγή, και στους δύο και στην ομάδα. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να το διορθώσει για να επανέλθει δριμύτερος».

Για τη μέχρι τώρα εικόνα του Άρη:

«Αρχικά είχα απογοητευτεί, αλλά υπήρξε κάποια βελτίωση στο ματς με την Λειβαδιά. Είναι θέμα χρόνου να κάνουμε το ένα βήμα παραπάνω και με μία νίκη μπορούμε να βρεθούμε και στην 8η θέση».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Μιλίνκοβιτς:

«Στο ματς με το Λεβαδειακό η ομάδα παρουσιάστηκε με περισσότερο πάθος, ωστόσο, μας έλειψε η τελική προσπάθεια. Δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι, άλλωστε μέσα σε μια εβδομάδα. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

Για τους Έλσνερ και Ιμπέ:

«Δεν ξέρω ποιος έκανε τις επιλογές αυτές. Τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που δικαιώνουν τους ποδοσφαιριστές και αυτούς που τους εισηγήθηκε Δεν μας έδειξαν τίποτε. Μακάρι να προσαρμοστούν και να προσφέρουν και για την ομάδα και για τους ίδιους».

Για το τι μπορεί να κάνει ο Άρης:

«Μια νίκη θ΄ ανατρέψει τα πάντα. Είμαι αισιόδοξος ότι σήμερα θα γυρίσει από την Ξάνθη με νίκη και καλή απόδοση. Είναι θέμα ψυχολογίας και σήμερα πιστεύω ότι και θα γίνει αυτό που θέλουμε όλοι».

Για το φτωχό, σύμφωνα με κάποιους, ρόστερ:

«Μπορούμε με τα δεδομένα τα οικονομικά που υπάρχουν στην ομάδα να την ενισχύσουμε; Όχι. Αν όλα πάμε καλά και η ομάδα μπει στο άρθρο 99, ασφαλώς και χρειάζεται να υπάρξει τον Ιανουάριο ενίσχυση με καλύτερους και εμπειρότερους παίκτες».

To Top