Πασιαλής: «Αγωνιστική των γηπεδούχων, ο Άρης να είναι η εξαίρεση»

Ο προπονητής της ομάδας Κ-20 του Άρη, Νίκος Πασιαλής, μίλησε για το σημερινό παιχνίδι στα Πηγάδια, αλλά και για την άδικη ήττα του δικού του συνόλου στις καθυστερήσεις από την Ξάνθη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Για την ήττα της ομάδας Κ-20 των «κίτρινων»:

«Δεχθήκαμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ξάνθη και συγκεκριμένα στο 94΄, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τα μικρά παιδιά πρέπει να μαθαίνουν να είναι συγκεντρωμένα μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής, γιατί μπορεί να συμβούν πολλά. Πάντως, είχαμε καλή παρουσία στην Ξάνθη, η οποία έχει παράδοση στα τμήματα υποδομής της».

Για τον σημερινό αγώνα της ανδρικής ομάδας:

«Ο Άρης έδειξε σημεία ανάκαμψης την περασμένη αγωνιστική. Έχω, λοιπόν, μία  συγκρατημένη αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα. Όπως είδαμε στους αγώνες του σαββατοκύριακου, ήταν η αγωνιστική των γηπεδούχων, αλλά πιστεύω ότι ο Άρης θα είναι η εξαίρεση».

Για το τι θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες:

«Όλα έχουν τη σημασία τους. Και η αλλαγή προπονητή θα παίξει ρόλο, αλλά και οι παίκτες, από την πλευρά τους, θεωρώ ότι θα υπερβάλλουν εαυτόν. Όπως και η κακή κατάσταση της Ξάνθης, που παίζει με νέο προπονητή…. Αλλά σαφέστατα χρειάζεται και λίγη τύχη».

Για το πού θα κριθεί το ματς:

«Είναι θέμα διάθεσης των παικτών. Όλα, πάντως, είναι θετικά για τον Άρη, για να τρίποντο και να ξεκολλήσουμε από την τελευταία θέση. Σίγουρα, σημαντικό είναι το γεγονός να μην φάει πρώτος γκολ».

Για το γεγονός ότι ο Μαρσελίνιο αποτελεί παρελθόν από την Ξάνθη και το κατά πόσο θα επηρεάσει την ακριτική ομάδα:

«Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση ο Άρης να σταθεί στην αποχώρηση του Μαρσελίνιο, γιατί μπορεί να παίξει ένας άλλος που είναι καλύτερος. Θα πρέπει να το παραβλέψει τελείως ο Άρης».

To Top