Παντζιαράς: “Ο Άρης βελτιώθηκε με Μιλίνκοβιτς, τώρα θέλει στήριξη από τον κόσμο!”

Την πεποίθηση του πως ο Άρης θα κερδίσει τον Πανιώνιο εξέφρασε ο Γιώργος Παντζιαράς (παλαίμαχος ποδοσφαιρστής του Άρη) σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.

Τα λόγια του Παντζιαρά στα “ΑΝ 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, μίλησε γενικότερα για την πολύ κακή πορεία της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα: «Σίγουρα ήταν μια απογοήτευση, γιατί όταν έγινε η κλήρωση, θεωρήσαμε ότι μπορούμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα και να μαζέψουμε στους έξι αγώνες 10-12 βαθμούς. Δυστυχώς η εικόνα δεν ήταν καλή, ο κόσμος απογοητεύτηκε και η κατάσταση δεν είναι καλή».

Για την εικόνα των παικτών της ομάδας που έπεφταν κάτω με κράμπες, είπε: «Παρότι σε κάποια παιχνίδια ήμασταν και λίγο άτυχοι, αυτή η εικόνα πρώτη φορά παρουσιάζεται. Δεν υπάρχει δικαιολογία στις πρώτες έξι αγωνιστικές να παθαίνουν θλάσεις και κράμπες οι παίκτες. Ανησυχούν και οι προπονητές και ο κόσμος για αυτό. Δε μπορώ να δώσω εξήγηση. Ίσως, επηρεάζει και το άγχος. Είναι λυπηρό το φαινόμενο».

Για την αντίδραση του κόσμου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ανέφερε: «Ο κόσμος έχει δίκιο γιατί θέλει η ομάδα να πηγαίνει καλά. Είναι δίπλα στην ομάδα, συμπαραστέκεται, αλλά δεν βλέπει αποτελέσματα. Η ομάδα τώρα θέλει στήριξη για να προσπαθήσουν παραπάνω και οι παίκτες και να πάρουν νίκες. Η βαθμολογική διαφορά δεν είναι μεγάλη, αλλά δε με ανησυχεί αυτό. Με ανησυχεί η εικόνα της ομάδας».

Για το αν η ομάδα είναι καλύτερη επί Μιλίνκοβιτς, τόνισε: «Ναι, έτσι είναι. Η ομάδα δείχνει καλύτερο πρόσωπο και βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Υπάρχει και η ατυχία, αλλά αυτό είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάξουμε το ματς με τον Πανιώνιο, στο οποίο πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς».

Για το αν έχει διαπιστώσει σημάδια αδιαφορίας, υπογράμμισε: «Προσπαθούν τα παιδιά, αλλά υπάρχει το άγχος και η πίεση. Νομίζω ότι αυτό φταίει για τα αρνητικά αποτελέσματα. Παίκτες και προπονητής θέλουν πίστωση χρόνου και θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Για τους δύο τερματοφύλακες της ομάδας, Διούδη και Μπουζάνη, σχολίασε: «Τον Μπουζάνη δεν τον ξέρω. Στα παιχνίδια που τον είδαμε, φάνηκε λίγο βαρύς. Ο Διούδης έπαιζε και πέρυσι και είναι ένα παιδί στο οποίο μπορεί να στηριχθεί η ομάδα. Δεν είχε πέρυσι τη φετινή πίεση, με συνέπεια να κάνει κάποια λάθη. Αλλά, στο ματς με τον Παναιτωλικό ήταν πολύ καλός. Στο θέμα του τερματοφύλακα, η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα κράτησε το μηδέν στην άμυνα για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή και για την ευκολία με την οποία η ομάδα τρώει γκολ από στημένα, επεσήμανε: «Στο ποδόσφαιρο, το 65% των γκολ μπαίνουν από στημένα. Είναι θέμα προπονητή να δουλέψει για να περιορίσει τα γκολ από τέτοιες φάσεις».

Για τους Έλσνερ και Ιμπέ, σημείωσε: «Όλες οι ομάδες παίρνουν τους ξένους για να δώσουν το κάτι παραπάνω σε σχέση με τους Έλληνες. Μέχρι τώρα, δεν το έδωσαν. Ας τους δώσουμε ακόμη λίγο χρόνο μήπως βοηθήσουν, αλλιώς υπάρχουν και άλλοι νεαροί παίκτες από πίσω».

Για το πόσο διαφορετικός θα παρουσιαστεί με τον Αγκάνθο ο Άρης στη συνέχεια, είπε: «Και πέρυσι απέδειξε ότι είναι δεινός σκόρερ. Του λείπουν παιχνίδια. Με τον καιρό θα γίνει καλύτερος και πιστεύω ότι θα έρθουν τα γκολ και θα αλλάξει εικόνα η ομάδα».

Για το τι είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει για να έρθουν τα αποτελέσματα, ανέφερε: «Στο θέμα της διαιτησίας, κανείς δε μπορεί να κάνει τίποτα. Στο θέμα της ατυχίας, η λύση είναι οι ίδιοι οι παίκτες. Είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα αποτελέσματα».

Για το πόσο δύσκολο είναι για μια νεανική ομάδα να αντιστρέψει το κλίμα, τόνισε: «Είναι δύσκολο, γιατί η φανέλα είναι πολύ βαριά. Αλλά νομίζω ότι με τον καιρό θα αποκτήσουν εμπειρία και θα φέρουν νίκες».

Για το πώς περιμένει το ματς στην Νέα Σμύρνη, υπογράμμισε: «Ο Πανιώνιος είναι ομάδα που μπορεί να χτυπηθεί. Πιστεύω ότι τουλάχιστον δε θα χάσουμε και θα εκμεταλλευτούμε τη διακοπή για να δουλέψουν οι παίκτες και να παίξουν καλύτερα στη συνέχεια. Ο Άρης πρέπει να αναστηθεί, όχι να αναστήσουμε τους άλλους».

Για το ότι ο Άρης ακολουθεί το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και οι αντίπαλοι του θα έρχονται ως επί το πλείστον από ήττα, σχολίασε: «Δεν πρέπει να κοιτάμε τι έκανε η ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν έχει καμία σημασία. Σκοπός είναι τι θα κάνει με εμάς».

Για το αν είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια, είπε: «Ναι, και πιστεύω ότι το Σάββατο θα κερδίσουμε τον Πανιώνιο».

To Top