ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παπάζογλου: “Το Χαριλάου όπλο του Άρη με την Μόλντε – Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου τα γκολ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα”!

Ο Σάκης Παπάζογλου έχοντας παίξει στην καριέρα του στην Νορβηγία μίλησε στο Yellow Radio 92.8 για το επίπεδο του νορβηγικού ποδοσφαίρου, τον πλαστικό χλοοτάπητα στο γήπεδο και φυσικά σχολίασε την αντίπαλο του Άρη, Μόλντε.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε ο άλλοτε φορ των “κιτρινόμαυρων” και νυν της Βολουντάρι στην Ρουμανία:

“Εχουμε ξεκινήσει στην Ρουμανία, είμαστε ήδη στην 4η αγωνιστική. Μέχρι στιγμής ψάχνουμε τα πατήματά μας, ήρθα μετά την 2η αγωνιστική, έχουμε ακόμα δρόμο. Ο αρχικός μας στόχος είναι της παραμονής στην κατηγορία…”.

Για την παρουσία του στην Νορβηγία και η εικόνα του για την Μόλντε: “Όταν έφυγα από το Βέλγιο και πήγα Νορβηγία δεν το είδα με καλό μάτι αρχικά, αλλά μετά κατάλαβα πως το νορβηγικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Είναι παιχνίδια δύναμης, βασίζονται στα φυσικά τους προσόντα. Καλό πρωτάθλημα, καλές ομάδες ανταγωνιστικές. Δεν είναι τόσο ποδόσφαιρο τακτικής ή μόνο φυσικής κατάστασης, είναι συνδυασμός όλων.

Η Μόλντε είναι μία ομάδα που θα είναι πολύ δύσκολη. Έχει το κλασσικό σκανδιναβικό στιλ και θα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική”.

Για τον πλαστικό τάπητα του γηπέδου: “Αν παίξεις ένα ματς δεν έχει μεγάλη διαφορά. Είναι τελευταίας γενιάς και μοιάζουν πολύ με το κανονικό χόρτο. Νομίζω δεν θα τους επηρεάσει πολύ τους παίκτες. Είναι πολύ καλοί οι τάπητες. Βοηθάει τις ομάδες που γνωρίζουν αυτό τον τάπητα. Είναι πιο γρήγορο το παιχνίδι ειδικά όταν το βρέχουν, αν και είναι έτσι κι αλλιώς γιατί βρέχει πολύ εκεί. Είναι μαθημένοι στο γρήγορο ποδόσφαιρο οι Νορβηγοί”.

Για το αν υπάρχει φαβορί: “Eίναι δύο ομάδες, γιατί ο Άρης ήταν αρκετά καλός στα ματς με την ΑΕΛ, που θα έχουν ίσες πιθανότητες πρόκρισης. Το μεγάλο αβαντάζ του Άρη είναι η έδρα του, καλό που παίζει εκτός το πρώτο του ματς, για να τα παίξει όλα για όλα στην έδρα του.

Ξέρω ότι η Μόλντε δεν είναι μία ομάδα που έχει συνηθίσει την Ευρώπη και όταν βγαίνει εκτός και παίζει σε δύσκολες έδρες χάνει την δύναμή της. Πόσω μάλλον όταν θα παίξει στο Χαριλάου με 20.000 κόσμο”.

Για τα δύο του γκολ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα: “Η καλύτερη στιγμή της ποδοσφαιρικής καριέρας μου και μία από τις καλύτερες της ζωής μου. Είναι η πραγματοποίηση του ονείρου ενός παιδιού. Το όνειρό μου ήταν να παίξω στο Χαριλάου σε ευρωπαϊκό ματς και να σκοράρω”.

 

 

 

To Top