Στο Μόλντε ο Άρης, ανεβάζει στροφές για την πρώτη «μάχη» (photo)

 Στο Μόλντε βρίσκεται πλέον η αποστολή του Άρη, φτάνοντας πριν λίγα λεπτά στη νορβηγική πόλη, όπου αύριο στο Aker Stadion θα παίξει κόντρα στην ομώνυμη ομάδα στο πρώτο παιχνίδι του Γ’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν στο γήπεδο της Μόλντε στις 20.00, ώρα που είναι προγραμματισμένη και η σέντρα του αγώνα την Πέμπτη. Οι παίκτες του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ανταπόκρισή τους στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος αποτελείται από συνθετικό χλοοτάπητα, ενώ να σημειωθεί πως σε αντίστοιχο γήπεδο προπονήθηκε και χθες η ομάδα στο Όσλο.

Πριν την προπόνηση (19.30 ώρα Ελλάδας) θα γίνουν και οι δηλώσεις του κόουτς των “κιτρινόμαυρων”, αλλά και ενός παίκτη της ομάδας. Παράλληλα, ο προπονητής του Άρη καλείται να πάρει και τις τελικές του αποφάσεις για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει αύριο στο Aker Stadion.

H ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: “Στο Μόλντε της Νορβηγίας βρίσκεται από σήμερα το πρωί η αποστολή του ΑΡΗ ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο την Molde FK (08/08, 20:00, ώρα Ελλάδας), στο Molde Stadion («Aker Stadion»), στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που προπονήθηκαν χθες το απόγευμα στο Όσλο και διανυκτέρευσαν, σήμερα θα κάνουν προπόνηση στο γήπεδο, που θα διεξαχθεί το παιχνίδι (θα είναι ανοικτή μόνο στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.).
Η σημερινή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 20:00 (ώρα Ελλάδας), ενώ μισή ώρα νωρίτερα (19:30) θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΑΡΗ, Σάββα Παντελίδη κι ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στην αίθουσα Τύπου του «Aker Stadion»”.

Δείτε τη φωτογραφία του Μάρτιν Τόνσο από το αεροπλάνο λίγο πριν την προσγείωση στο Μόλντε:

To Top