Παπαβασιλείου και Μέλκας: “Μεγάλη η άνοδος του Άρη, συγχαρητήρια…”

Ο τεχνικός της ΑΕ Καραϊσκάκης Σάκης Παπαβασιλείου τόνισε ότι οι παίκτες του αντέδρασαν, παρότι δέχθηκαν νωρίς γκολ, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι εξαιτίας της εμπειρίας που έχει ο Άρης.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Ο Σάκης Παπαβασιλείου δήλωσε μετά την ήττα (2-0) της ΑΕ Καραϊσκάκης από τον Άρη:

«Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα, μία ομάδα που καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έδειξε ότι θέλει να βγει κατηγορία. Στο σημερινό παιχνίδι προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, εκεί άλλαξαν τα αγωνιστικά δεδομένα, φάνηκε η εμπειρία του αντιπάλου σε τρεις ευκαιρίες μας πέτυχαν δύο γκολ, διαχειρίστηκαν πολύ σωστά το παιχνίδι.

Εμείς από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε, αυτό είναι που κρατάω από το σημερινό παιχνίδι. Παρόλο που βρεθήκαμε πίσω νωρίς στο σκορ, προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα τέρμα για να μπούμε στο παιχνίδι, είχα καλή συνοχή γραμμών, κυκλοφορία της μπάλας, αλλά εφόσον δεν έμπαινε ένα γκολ τότε αυτόματα, μοιραία ήρθε και η ήττα.

Για εμάς ήταν μία δύσκολη βδομάδα με τρία αρνητικά αποτελέσματα. Είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε ξανά, να φέρουμε και πάλι επιτυχίες στην ομάδα, να πάρουμε και θετικά αποτελέσματα από εδώ και πέρα.

Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη για τη μεγάλη άνοδο που έκανε στη Super League. Είναι ευχής έργον να τους καμαρώνουμε και την επόμενη χρονιά στα μεγάλα σαλόνια».

Ο Ηλίας Μέλκας δήλωσε από την πλευρά του:

«Να ευχηθώ συγχαρητήρια στον Άρη και ό, τι καλύτερο για τη νέα σεζόν. Ήταν ένα ματς, το οποίο πάλι είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά η εμπειρία και η ποιότητα του αντιπάλου, με μία φάση, μας έφερε πίσω στο σκορ και εκείνοι το διαχειρίστηκαν σωστά. Είναι πολύ δύσκολο να γυρνάς τέτοια παιχνίδια. Είναι και το κίνητρο του Άρη πιο ισχυρό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εμείς έχουμε πετάξει λευκή πετσέτα και έχουμε επαναπαυτεί. Απλά από εδώ  και πέρα, πρέπει να βρούμε και δικά μας προσωπικά κίνητρα, ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ο Μέλκας ρωτήθηκε και για τον τραυματισμό του με την πρώτη εκτίμηση του γιατρού να είναι θλάση.

To Top